Otac ubio sina (5) i ćerkicu (3) jer nije hteo da daje alimentaciju: Umreće u zatvoru

Metju Bejer (35) iz Viskonsina optužen je za prvostepeno ubistvo jer je navodno na smrt izbo svoje dvoje dece, tokom bitke za starateljstvo

  • 2
Matthew Beyer Metju Bejer, Foto: Facebook

Metju Bejer (35) iz Viskonsina optužen je za prvostepeno ubistvo i ostaje u zatvoru uz kauciju od 2,5 miliona dolara jer je navodno nasmrt izbo svoje dvoje dece, tokom bitke za starateljstvo, piše Dejli mejl.

On je osumnjičen da je ubio Vilijama Bejera (5) i Danijel Bejer (3). On je optužen i za uzimanje taoca i neuspelo bekstvo iz zatvora u Viskonsinu 7. juna. Uhapšen je 5. juna.

Decu je pronašla policija u spavaćoj sobi na gornjem nivou dupleksa u Viskonsinu, 17. februara. Vilijam je pronađen na podu između dva kreveta, a devojčica na krevetu, prekrivena ćebetom. Nije bilo znakova nasilnog ulaska. Majka dece Melisa Skut rekla je da su njena deca, ona i njen novi muž bili jedini u kući. Danijel je imala pet uboda oštrim predmetom u vratu, a Vilijam osam po glavi i vratu. Dečak je imao i posekotine po prstima što ukazuje na to da se branio.

Kad su ga obavestili o smrti dece, Bejer je emotivno "veoma malo odreagovao". Na saslušanju u policiji, Bejer je naveo da te noći nije mogao da spava. Policija je primetila da mu je odeća veoma prljava i da na rukama ima posekotine. On se branio da je posekotine zadobio na poslu. Jedan od komšija njegove bivše žene rekao je da je video auto koji odgovara opisu automobila Bejera, parkiranog blok dalje.

Otac dece je, pričaju prijatelji, bio jako ljut kad mora da da alimentaciju, s obzirom na to da decu ne viđa često.

Bejer će ponovo biti pred sudom 30. jula, a ako ga osude mogao bi da dobije doživotnu zatvorsku kaznu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    13. jun 2020 | 16:10

    Ako nisi hteo decu sto si ih pravio? Odmah doživotna...

  • Slavko

    13. jun 2020 | 17:19

    Ovde sve poludelo u kom smo veku.. Ja mislim da 90 nisu prošle. Silovanja ubijanje zbog imovine žena tako isto završi.. Zamolio bih apoteke da drze bensedine za ovakve i da daju besplatnu upotrebu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA