Žena u osmom mesecu trudnoće nađena obešena o drvo: Optužen muškarac

Pule je nestala 4. juna, a četiri dana kasnije njeno telo je pronađeno kako visi s drveta u johanesburškom predgrađu Rudenpurt. Bila je izbodena kroz prsa

  • 0
Tshegofatso Pule Foto: Facebook

Muškarac star 31 godinu optužen je za ubistvo žene iz Južne Afrike čije telo je prošle nedelje pronađeno obešeno o drvo.

Dvadesetpetogodišnja Tšegofatso Pule je u u trenutku smrti bila osmi mesec trudnoće. Nakon njene smrti južnoafrički predsednik Kiril Ramaposa rekao je kako mora da prestane kultura ćutanja povezana s rodnim nasiljem, piše BBC.

Mzikajise Melafane pojavio se na sudu optužen za ubistvo, prenosi Index.hr.

Pule je nestala 4. juna, a četiri dana kasnije njeno telo je pronađeno kako visi s drveta u johanesburškom predgrađu Rudenpurt. Bila je izbodena kroz grudi.

Melafane je uhvaćen u ponedeljak, a na sudu se pojavio u sredu. Suđenje je odgođeno do 24. juna kako bi mu bilo omogućeno pravno zastupanje.

Policija za sada nije objavila da li je žrtva poznavala optuženog. Zamolila je građane da pomognu u istrazi jer sumnja da je u ubistvo Pule upleteno više ljudi.

Video: Vi ste ga upravo ubili: Procureo još jedan snimak ubistva Džordža Flojda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA