≫ 

Hladnokrvno ubio policajca i ranio kolegu: Glumac Džejms Vuds podsetio na ubistvo iz 2017.

Dok Ameriku potresaju nemiri tokom kojih je policija prikazana u negativnom svetlu

  • 2

Policajci iz Pensilvanije Set Keli i Rajan Sipl zaustavili su Danijela Klarija na auto-putu 33 pod sumnjom da vozi u alkoholisanom stanju. Posle pokušaja da ga uhapse Klari je izvadio pištolj i ubio Kelija, dok je Sipla teško ranio. Ubica je pobegao sa lica mesta, ali kasnije su ga uhapsili.

Posle skoro 2 godine sudija ga je osudio na 53 godine i 110 godina uslovne robije.

Snimak bi možda ostao zaboravljen da se ovih dana, posle ubistva Džordža Flojda i još nekoliko ljudi u policijskim akcijama, nije pokrenula diskusija o opravdanosti upotrebe sredstava prinude. Glumac Džejms Vuds (serija Rej Donovan) skrenuo je pažnju na ovaj slučaj svojim tvitom. Ubrzo su video podelili njegovi istomišljenici, oni koji drže stranu policiji, ali i beli rasisti, pošto je ovo snimak gde Afroamerikanac ubija bele policajce.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Србин

    18. jun 2020 | 21:56

    -Џорџа Флојда убије бели полицајац Белци су расити! -Црнац из САД-а убије белог полицајца... Ма белци су бре расисти!... Хвала ти Боже што нисам глупи Американац!

  • Boban

    19. jun 2020 | 05:54

    Njih dvoje ne mogu da savladaju jednog majmuna?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA