≫ 

Istraživači bez ključnog dokaza u slučaju ubistva male Medlin (3): Policija ga je uništila još 2009.

Veruje se da je policija uništila vozilo koje je moglo da im pruži neoborive dokaze da je Kristijan oteo malu Medi

  • 2
Madeleine McCann Christian Brueckner Medlin Meken Kristijan Brukner Foto: Tanjug/AP

Mogući ključni dokaz u slučaju Medlin Meken uništen je kada je policija uništila kombi koji je koristio osumnjičeni Kristijan Brukner. Plavi kombi, kog je pedofil iz Nemačke koristio da u njemu spava na plaži blizu mesta Praja de Luz, navodno je prodat u staro gvožđe.

Prema navodima lokalnih medija, Brukner ga je vozio nedugo pre nestanka devojčice u maju 2007. godine. Nije jasno kada je vozilo zaplenjeno.

Portugalski list The Expresso javlja da je reč o sedam meseci nakon Medinog nestanka, prenosi britanstki Metro. Ipak, sudski spisi sugerišu da je konfiskovan u aprilu 2006. godine, te da je to bilo pre nestanka deteta.

Ne veruje se da je vozilo ikad bilo forenzički ispitano, jer Kristijan nije sumnjičen u vreme nestanka devojčice.

Koristio ga je sa prijateljem u aprilu 2006. godine kako bi ukrali dizel iz dva kamiona, pokazuju dokumenta. Vozilo je demontirano nakon što je procenjeno na samo 90 funti.

Madeleine McCann Christian Brueckner Medlin Meken Kristijan Brukner Osumnjičeni za ubistvo / Foto: Tanjug/AP

Na kraju je uništen 2009. godine, tvrdi Ekspreso, podvlačeći pitanje da li su na taj način uništeni i najznačajniji dokazi. To je došlo nakon što je utvrđeno da je među dečijom odećom pronađeno mnoštvo kupaćih kostima za devojčice, te da je reč o odeći pronađenoj u kamp-prikolici za koju se misli da ju je osumnjičeni vozio na relaciji Portugalija - Nemačka.

On je priznao da je koristio miniven, koji odgovara opisu vozila iz 2007. kada je Medlin nestala. To se, podsećamo, desilo 3. maja 2007. godine iz apartmana u Praji de Luz u Portugaliji, gde je porodica bila na odmoru. Bruknerov advokat rekao je da osumnjičeni negira ikakvu povezanost sa njenim nestankom. Nemački istražitelji ipak veruju da je devojčica mrtva i njen slučaj tretiraju kao slučaj ubistva.

Video: Ko je Medlin MekKen, devojčica koju traži ceo svet?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👮‍♀️👍

    21. jun 2020 | 08:53

    Izvucite priznanje od ovog monstruma jer je on taj al onako kako je Gestapo izvlacio i sve ce rec sta je pocinio do sada. Godinama ubija djecu a sta rade tajne sluzbe dok se on seta po Evropi i zlocine pravi.

  • Bosa

    21. jun 2020 | 12:21

    Zaaaaasto suuuu unisteniiiiii dokaziiiiii morate da odgovatate i vi monstrumiiiiii

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA