Jeziv snimak stiže iz Njujorka: Čovek šeta sa nožem u glavi, pokušao da spreči pljačku žene

Obe žrtve napada odvedene su obližnju bolnicu u Harlemu

  • 2
Ubistvo nožem, nož, ubica, fantomka Foto ilustracija: Shutterstock

Društvenim mrežama kruži jeziv video snimak na kome se vidi kako 36-godišnji muškarac šeta sa nožem u glavi ulicama Njujorka, a ranjen je kada je pokušao da pomogne žrtvi pljačke.

Do incidenta je došlo danas u njujorškoj četvrti Harlem, kada je posle rasprave nepoznati muškarac nožem posekao lice 34-godišnje žene. Kada je video šta se desilo, 36-godišnji muškarac je odlučio da interveniše i tom prilikom napadač mu je zabio nož u glavu. Upozoravamo da je snimak uznemirujućeg sadržaja.

Obe žrtve napada odvedene su obližnju bolnicu, a prema poslednjim informacijama nalaze se u stabilnom stanju.

Kako javljaju strani mediji, muškarac je imao neverovatnu sreću da nož nije probio lobanju. U toku je istraga policije, ali do sada nije bilo hapšenja u vezi sa ovim incidentom.

Udruženje policajaca žestoko je kritikovalo situaciju koja ovih dana vlada u Njujorku.

- Političari u Njujorku su izgubili kontrolu nad gradom. U jednom danu beskućnik je zapaljen na Menhetnu, drugog je muškarac uboden nožem u glavu, a zabeleženo je čak 125 vatrenih okršaja u jendom danu - objavio je na "Tviteru" Ed Malins, predstavnik Asocijacije narednika njujorške policije.

Sjedinjene Američke Države su već mesec dana tresu protesti i neredi koji su izbili nakon ubistva Džordža Flojda u Mineapolisu. Ovaj 46-godišnji Afroamerikanac nastradao je prilikom hapšenja u Mineapolisu, kada je policajac preko osam minuta držao osam minuta na vratu.

Iako je Flojd zapomagao i govorio da ne može da priča, policajac Derek Šovin se nije pomerao posle čega je 46-godišnjak preminuo.

Video: Vi ste ga upravo ubili: Procureo još jedan snimak ubistva Džordža Flojda

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djoka iz NY

    24. jun 2020 | 19:45

    U toku je tihi štrajk policije, ili ti u prevodu zabole ih ona stvar da rizikuju svoje živote a ne smeju da primenjuju silu.

  • FUT

    25. jun 2020 | 00:10

    Opet neka nova američka moda. 👍👍👍🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA