≫ 

Lekari se bore za život dečaka (6) kojeg pretukao kum, majka rekla da je pao: Užasan zločin u Kijevu

Lekari u Kijevu se bore za život šestogodišnjaka kojeg je kum pretukao gotovo nasmrt, a majka je prikrivala zločin

  • 1

Policija u Kijevu bori se za život dečaka (6) koji je sinoć primljen u bolnicu sa teškim telesnim povredama. Majka je tvrdila da je dečak pao kroz prozor, a ispostaviće se da ga je maltene nasmrt pretukao kum.

Dete je dovedeno u bolnicu bez svesti, a prema rečima Stanislava Serebjaka iz policije, majka dečaka, kao i muškarci koji su zatečeni u stanu gde je dete pretučeno, bili su vidno pijani.

- Tokom uviđaja na licu mesta ustanovljeno je da su rođaci dečaka slagali lekare kako bi prikrili zločin. Svi su tvrdili da je dete palo sa prozora - objasnio je Stanislav.

Ustanovljeno je da je dečaku teške telesne povrede naneo njegov kum, koji je tokom dana došao sa prijateljima kako bi pio sa dečakovom majkom.

Policija je u spavaćoj sobi pronašla tragove krvi, a potom je jedan od prisutnih priznao da je dečakov kum ušao u sobu i tukao dete, a potom ga izvukao iz sobe napolje i nastavio da se iživljava.

Ubrzo su stigli i pripadnici Centra za socijalni rad koji su majci oduzeli drugo dete, dečaka starog 9 godina. I drugi dečak je odveden u bolnicu kako bi bio pregledan.

Nije saopšteno zašto je muškarac tukao mališana maltene do smrti, kao ni zbog čega je majka pokušala da zataška čitav slučaj.

Video: Ovako je uhapšen Peca Pitbul u Ukrajini posle pokušaja ubistva Radoja Zvicera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дејан Младеновић

    25. jun 2020 | 21:48

    Полиција се бори за живот дечака у Кијеву?? Па шта раде лекари ватају зјале?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA