• 13

Misterija seksa u UN džipu tokom vožnje: Ko je sve bio u kolima, istraga traje

Iako Ujedinjene nacije imaju stroge propise koji se tiču seksualnog zlostavljanja, više puta su bile na udaru proteklih godina

  • 13

Seks-džip skandal potresa Ujedinjene nacije u Izraelu. Dok se mnogi brinu o miru na Bliskom istoku, jedan par rešio je da predahne, kao uz parolu "Vodimo ljubav, a ne rat", i besramno imao odnos na zadnjem sedištu džipa koji pripada Ujedinjenim nacijama.

Međutim... ova scena nije zabeležena u nekom mraku ili šumarku, već na jednom od glavnih bulevara Tel Aviva. Džip nije bio parkiran, već je bio u pokretu - dok su na zadnjem sedištu radili "ono", vozio ih je vozač, a kraj njega je sedeo još jedan čovek koji se pravio da se iza ništa ne događa.

Kako su saopštile UN, veruje se da su svi koji su se našli u ovom vozilu zaposleni u UNTSO (United Nations Truce Supervision Organization) u Jerusalimu.

Oglasio se i portparol generalnog sekretara Antonija Gutereša, Stefan Dužarik.

- Šokirani smo i duboko uznemireni onim što smo videli na snimku. Ovo ponašanje je gnusno i protiv svega onoga za šta se zalažemo i što želimo da postignemo u borbi protiv nedoličnog ponašanja osoba UN - kazao je Dužarik.

Dodao je da UN očekuju da će istraga u ovom slučaju biti brzo okončana i da će par uskoro biti identifikovan.

Iako UN imaju stroge propise koji se tiču seksualnog zlostavljanja, više puta su bile na udaru proteklih godina.

Na primer, u jednom izveštaju u decembru tvrdi se da pripadnici mirovne misije UN imaju na stotine beba sa ženama Haitija.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    Да не пише УН на колима, сви би рекли браво мајсторе.

  • Mabr

    Zato ove nase ugovorke na Kipru nisu izlazile iz dzipova sa Spancima

  • Tenk

    Ne bi bilo seksa da Gospođa nije dala

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima