≫ 

Jeziv snimak iz tajne jazbine Nemca osumnjičenog za nestanak Medlin: Policija pronašla bitne tragove

Na imanju je pronađen i njegov kombi sa dečijim kupaćim kostimima

  • 2
Christian Brueckner, Madeleine McCann Foto: Tanjug/AP, bild.de

Snimci sakriveni u tajnoj jazbini Kristijana Bruknera, osumnjičenog za nestanak Medlin Meken, mogu da sadrže značajne tragove u vezi sa nestankom trogodišnje devojčice.

Nemačka policija navodno je otkrila više od 8.000 fotografija i snimaka na usb-ovima i hard diskovima, koji su bili zakopani u napuštenoj fabrici koja pripada Brukneru.

Sada se tvrdi da novi dokazi mogu da sadrže značajne tragove u vezi sa nestankom Medlin Meken, kojoj se izgubio svaki trag u Portugalu 2007. godine, prenosi Dejli mejl.

Međutim, glavni tužilac Hans Kristijan Volters za emisiju "60 minuta Australija" nije mogao da potvrdi da li se na tim fotografijama nalazi Medlin.

- U ovom trenutku nije mi dozvoljeno da to komentarišem, zato ne mogu da kaže da li postoje i fotografije Medlin - rekao je on.

Objavljen je i snimak unutrašnjosti tajnog skrovišta Nemca, a na posedu je policija otkrila i njegov kombi sa puno kupaćih kostima, za koje se veruju da pripadaju devojčicama.

Na snimku se vidi zatvorena fabrika na nepoznatoj lokaciji, a ispred nje se nalazi gomila plastičnih kesa, kutija i delova kompjutera.

Da podsetimo, Kristijan Brukner (43) označen je kao glavni osumnjičeni u vezi sa nestankom devojčice 2007. godine iz letovališta u Portugalu.

Video: Ko je Medlin MekKen, devojčica koju traži ceo svet?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojana

    29. jun 2020 | 10:37

    Meni su i dalje najveći idioti u ovoj priči roditelji koji su ostavili decu samu u apartmanu, u stranoj zemlji, letovalištu, gde vreba opasnost na svakom koraku. Neopisiva nezrelost i glupost. Ovog ludaka treba iseći na komade za primer.

  • Sasa

    29. jun 2020 | 10:27

    Kolac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA