≫ 

Zdrav mladić otišao u prepun bar, nije strahovao od korone: 7 dana kasnije borili su mu se za život

Džimi Flores jedva je izvukao živu glavu

  • 4
Doktor, pacijent, bolnica, odela, maska, rukavica, vizir, koronavirus Foto: Tanjug/AP

Za Džimija Floresa (30) korona virus nije predstavljao opasnost. Zato je potpuno opušteno ušetao u krcat bar u Skotsdejlu. Dva dana kasnije probudio se sa temperaturom 39 i stravičnim bolovima u telu, piše CNN.

- Bili smo na korak od potpunog otvaranja. Nije me bilo briga za koronu da budem iskren - započinje Džimi svoju ispovest.

Međutim, sedam dana nakon kobnog izlaska završio je u bolnici i morao je na respirator. Sedam dana su se lekari borili da ga stabilizuju.

- Te noći sam bio sa prijateljima u baru. Uživali smo... Živeli smo - kaže pomalo pokajnički mladić i dodaje da je u baru bilo između 300 i 500 ljudi.

Samo dva dana kasnije krenuli su prvi simptomi. Temperatura mu je skočila i osećao se loše.

- Znao sam da nešto nije u redu. Testirao sam se, posle par dana stigao je pozitivan nalaz. Već sutradan nisam mogao da dišem, strahovao sam za svoj život - objašnjava Džimi.

Kaže da je do tada vodio zdrav život. Da je redovno išao u teretanu i da nikad nije imao zdravstvenih problema.

- Ni u snu nisam mogao da pomislim da ću imati tako tešku kliničku sliku. Kada je trebalo da krenem u bolnicu javno sam objavio šta mi se događa, jer sam želeo da svi znaju kakvu sam grešku napravio - objašnjava Flores.

Arizona je u drugom talasu jedna od najteže pogođenih korona virusom. Do 19. juna imali su oko 46.000 registrovanih slučajeva, sada je ta brojka premašila 84.000.

Video: Otvoreni letovi ga Grčkoj: Ovako su prvi putnici iz Srbije leteli do Skijatosa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • deki

    2. jul 2020 | 09:55

    U Arizoni se dešava ta tempratura bude i do 50 stepeni. Očigledno da virusu pogoduju visoke temperature, a stručnjaci rekli da će na leto virus da nestane. Što kaže Bogdan Diklić u jednom filmu: "Ne znam, nisam pametan"

  • JaPaJa

    2. jul 2020 | 11:37

    Ako mu je temperatura pocela nakon dva dana, onda se NIJE zarazio u baru.

  • Svuda isto

    2. jul 2020 | 12:40

    Čitam i primećujem da se i kod njih čeka rezultat tri dana, a kod nas kažu tri dana čekam rezultat to samo kod nas ima i nigde više na celom svetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA