≫ 

Stravične scene sa mesta zločina: Majci zario nož u srce dok je pokušavala da ga spreči da ubije oca

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Majka je stradala pokušavajući da spase supruga kojeg je sin krvnički tukao

  • 0

Muškarac (31) uhapšen je u Kijevu nakon što je hladnokrvno zario majci nož u srce nakon porodične svađe.

Ubistvo se dogodilo u četvrtak u distriktu Ševčenkivski u stanu u kom je mladić živeo. Prema navodima tamošnje policije, otac i majka su u sredu uveče došli da posete sina. U nekom trenutku došlo je do svađe između njega i oca, pa je mladić krenuo u fizički obračun.

Majka je prvo u šoku gledala kako joj sin krvnički tuče supruga, a kada je pokušala da ga spreči, osumnjičeni je zgrabio kuhinjski nož i majci ga zario pravo u srce. Žena je usleda zadobijenih povreda ubrzo preminula, a sin je nožem krenuo i ka ocu koji je uspeo da se odbrani.

Poziv policiji je stigao od nepoznatog komšije, koji je rekao da sumnja da se dogodio zločin, te da je sin najverovatnije ubio majku. Ubrzo su patrole stigle na lice mesta ali u stan nisu mogli da uđu. Obilazeći oko zgrade pronašli su krvavog starijeg čoveka koji je plakao na terasi i molio za pomoć. Policajci su se iz drugog stana prebacili na terasu i uleteli unutra, gde su zatekli jeziv prizor. Tragovi krvi bili su svuda po nameštaju i podu, na kojem je nepomično ležala žena i kraj nje nož kojim je počinjen zločin.

Policija je odmah stavila lisice na ruke mladiću koji je potom mirno posmatrao uviđaj i kako policija uzima dokaze. Nakon toga sproveden je u istražni pritvor.

- Čula se prvo svađa, a onda lomljava, a potom je nastao muk. Neko od komšija je pozvao policiju, ne znam ko - rekla je uznemirena stanarka zgrade u kojoj se dogodio zločin.

Ukoliko sin bude osuđen preti mu 15 godina zatvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA