Srđan je u SAD doživeo nesreću na Vidovdan: Jedva izvučen iz kamiona, a sad prijatelji mole za pomoć

Na sajtu gofundme.com oni koji su zainteresovani za donacije mogu da pronađu sve neophodne informacije

  • 37
Srdjan Filipovic Foto: gofundme.com

Srđan Filipović je 28. juna u Americi doživeo tešku saobraćajnu nesreću prilikom koje je zadobio prelome butine, potkolenice i ruke. Njegova porodica i prijatelji pokrenuli su sada akciju pružanja pomoći ovom mladiću kako bi mu bili obezbeđeni troškovi lečenja.

Na sajtu gofundme.com oni koji su zainteresovani za donacije mogu da pronađu sve neophodne informacije.

Srđan Filipović kamion Foto: gofundme.com

- Naš Srki je imao saobraćajnu nesreću sa kamionom prošle nedelje, 28. juna uveče. Nakon komplikovanog izvlačenja iz kamiona, zbog ozbiljnih povreda, helikopterom je prebačen u bolnicu, odmah nakon dolaska je imao tri operacije u ponedeljak. Njegovo stanje je sada stabilno, ali nesreća mu je donela težak prelom butine, potkolenice i ruke. Njegov oporavak će trajati neko vreme. Mi, Srđanovi bliski prijatelji, kreirali smo ovaj fond kako bi svi koji bi hteli i mogli da pomognu u ovoj teškoj i ozbiljnoj životnoj situaciji. Pokušaćemo sa ovim sredstvima da pokrijemo bolničke račine i medicinsku negu u narednom periodu, verovatno nekoliko meseci... - navode njegovi prijatelji.

Uz objavu se nalaze i dve fotografije. Na jednoj je mladi Srđan u bolničkom krevetu, a na drugoj potpuno smrskan kamion.

Kako se navodi, cilj je 200.000 dolara, a zasad je sakupljeno oko 40.000.

Video: Poginuo vozač autobusa, mladić (24) zadobio teške povrede: Teška saobraćajna nesreća kod Vranja

(N.Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miodrag

    5. jul 2020 | 14:54

    Svim nasim vozacima sve kompanije skidaju 180$ za bas ove slucajeve Kako kazu pre sto ti uznu pare TO JE U SLUCAJU NEDO BOG DA SE POVREDIS ILI JOS GORE UDES DA IMAS SA TIM PARAMA KOJE CES DA PLACAS 180$ Ti si osiguran Gde je sada ta prica Lagis ili kraduckas "GAZDA"

  • MK

    5. jul 2020 | 12:22

    Treba pomoći ali ne razumem da naši ljudi po Americi voze velike kamione a nisu osigurani!

  • ko zna zna

    5. jul 2020 | 17:08

    automobilsko osiguranje koje vlasnik placa za kamion trebalo bi da pokrije veliki deo medicinskih i bolnickih potreba zadobijenih prilikom saobracajnog udesa isto tako i osiguranje od drugog vozila koje je ucestvivalo u udesu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA