• 0

Nastavnik priznao da je ubio suprugu i njenog ljubavnika: Majka ubice pokušala da spreči masakr

Risova majka dala je policiji i broj telefona Helen Henkok, ali nisu uspeli da je dobiju

  • 0
Ubistvo nožem, nož, ubica, fantomka

Foto ilustracija: Shutterstock

Nekadašnji nastavnik Ris Henkok priznao je da je ubio bivšu suprugu Helen Henkok i njenog ljubavnika Martina Grifita za Novu godinu u porodičnom domu u Derbišajeru u Velikoj Britaniji.

Kako prenosi “Skaj njuz”, obe žrtve pronađenjene su u kući sa brojnim ranama nanetim nožem. Henkok je danas tokom iskaza na suđenju priznao obe tačke optužnice.

Sud je pre toga poslušao poziv kada je majka ubice pozvala policiju da im kaže da je sin otišao iz njene kuće sa dva noža. Objasnila im je da je saznao da se njegova žena viđa sa drugim muškarcem i “da ga je to uznemirilo”. Takođe je podelila sa organima reda zabrinutost da će njen sin učiniti nešto jer je rekao “da ima želju da ih ubije”.

Risova majka dala je policiji i broj telefona Helen Henkok, ali nisu uspeli da je dobiju.

Tužiteljka Dežent Stivenson prethodno je na jednom od ročišta predočila sudu da je optuženi zvao policiju i da je rekao operateru da je u svojoj nekadašnjoj porodičnoj kući i da je ubio Helen i Martina, i dodao da su deca na bezbednom kod njegove majke.

Policija je zatekla Henkoka na licu mesta i uhapsila ga je. Kada su organi reda došli na mesto ubistva, zatekli su Grifita, inače oca dvoje dece, koji je preminuo pre dolaska policije. Ekipa Hitne pomoći pokušala je da spasi Helen, ali ima nažalost to nije pošlo za rukom.

Sud će naknadno odrediti kaznu Risu Henkoku.

Video: Ko je Medlin MekKen, devojčica koju traži ceo svet?

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima