• 1

Nadzorne kamere snimile opasnog seksualnog predatora, policajci se frapirali kako je obučen

Mark je devojku pratio 500 metara i potom napao

  • 1

Osuđeni seksualni prestupnik Mark Braun (30) u utorak se našao pred sudijom u Engleskoj jer je 20. septembra prošle godine sigurnosnim kamerama snimljen kako obučen kao žena zlostavlja mlađu punoletnicu koja je džogirala pored njegovog doma, piše Daily Mail.

Zapisnik s ročišta kaže da je žrtva napada 20. septembra nešto pre 3:55 sati džogirala pored Markovog stana na severu Londona. Čim ju je video kako prolazi pored njegove zgrade, on je obukao crnu haljinu i kožnu jaknu i izjurio napolje.

Nadzorne kamere snimile su trenutak kada je dugačku srebrnu periku stavljao silazeći niz stepenice.

Braun je devojku pratio oko 500 metara, kada ju je sustigao i napao. Devojka nije znala da je neko prati sve dok je Braun nije uhvatio za rame i srušio na zemlju. Ona je pokušala da ga odgurne sve vreme vrišteći, međutim Braun ju je pritisnuo uz zemlju. Devojka je nastavila da se odupire napadaču, ali je rekla da je zatvorila oči. Kada ih je opet otvorila, on je već bio u bekstvu. Jedino što je devojka videla bila je "njegova" dugačka srebrna kosa.

Nakon što je policiji prijavila napad, oni su locirali snimke sigurnosnih kamera na kojima se videlo kako Braun trči za devojkom. Na snimcima je snimljen i u trenucima pre nego što je stavio periku. Napasnik je uhapšen u novembru.

Policija je Braunu tokom ispitivanja pokazala snimke sa kamera, međutim on je tvrdio da to nije on te i da veruje da je to "neka žena". Periku je pokušao da opravda tako što je rekao da ju je kupio za potrebe "otmene žurke", ali da ju je "davno bacio".

Na ročištu je ustanovljeno da je osumnjičeni registrovani seksualni prestupnik koji je ranije osuđen za seksualno uznemiravanje.

Braunu se ne stavlja na teret samo napad na devojku nego i kršenje uslovne slobode, s obzirom da mu je presudom bilo zabranjeno da napušta kuću između 22 sata i 8 sati.

Policajac koji je svedočio na sudu pohvalio je žrtvinu hrabrost da prijavi zločin i odupre se napadaču.

Braunu će kazna biti izrečena sledećeg meseca.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sexo

    Da je ovako prerusen prosao pored kafane na Sokocu kada se uzmu pare od šume, on bi ujuutru imao tako lijepe i krupne oci, samo bi malo na stranu sjedeo

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima