≫ 

Snimak hapšenja Srbina koji je silovao najmanje 7 žena u Nemačkoj: Policija ga jurila nedeljama

Uhapšen nakon što je napao još jednu žrtvu

  • 1
Srbin serijski silovatelj uhapšen Nemačka Berlin Printskrin: Youtube/ WORLD

Nemačka policija uhapsila je navodnog serijskog silovatelja iz Srbije, za kojeg se sumnja da je seksualno napastvovao nekoliko žena u Berlinu i Babelsbergu od juna.

Mediji su objavili i snimak hapšenja silovatelja, kojeg je policija uhvatila juče u večernjim satima nakon što je napao još jednu žrtvu dok je džogirala.

Na snimku se vidi kako policija osumnjičenog ubacuje u kombi nakon hapšenja.

Prema podacima iz policije, mladu ženu su ujutru primetili prolaznici u šumi između Babelsberga i Drejlindena. Očigledno je bila u šoku i tvrdila je da je silovana. Prema prvim nalazima, žena iz Potsdama trčala je šumskom stazom kada joj je počinilac prišao i pitao je kako da stigne do jednog mesta. Ubrzo nakon toga ju je savladao i silovao.

Kako prenose nemački mediji, 29-godišnji državljanin Srbije optužen je za još sedam silovanja ili pokušaja silovanja u i oko Berlina od 12. juna.

Policija je za serijskim silovateljem tragala nedeljama i najzad je uspela da ga uhapsi, ali ne pre nego što je počinio još jedan incident.

Berlinski javni tužilac potvrdio je na Tviteru da su uhapsili muškarca (29) u utorak uveče, koji je zapravo silovatelj za kojim su tragali nedeljama.

Video: Pucali jedni na druge, pa ubili jednogodišnjaka dok je sedeo u kolicima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    15. jul 2020 | 17:12

    Србин или држављанин Србије ... није исто ! Можда је један од браће Мазреку који су силовали и истовремено касапили живе девојчице ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA