≫ 

Uznemirujući video s "mokre" pijace u Indiji: Psi vezani u vrećama, prodaju ugljenisane ruke majmuna

Iz organizacije PETA kažu da su takozvane "mokre" pijace, na kojima se dovode i prodaju žive životinje, mesta pogodna za razmnožavanje smrtonosnih bolesti i virusa

  • 8
Mokra pijaca Indija divlje životinje Printskrin: Youtube/ officialPETAIndia

Na jezivim snimcima sa "mokre" pijace u Indiji vidi se kako se prodaju ugljenisane majmunske ruke i meso bodljikavog praseta, dok su psi vezani u vreće i čekaju da budu zaklani.

Snimak je podelila PETA, grupa za zaštitu životinja i na njemu su scene koje su previše jezive za gledanje. Na njemu se vidi kako pse bacaju niz stepenice, ubijaju i prodaju ih ljudima.

Takođe se vide i delovi majmuna, uključujući i ugljenisane ruke, kako se prodaju na pijaci u Dimaparu u Indiji. PETA je opisala da snimci prikazuju "rastuće kršenje" zakona o zaštiti divljih životinja i prava životinja, prenosi Ladbible.

Upozoravamo vas da je snimak uznemirujući!

Iz organizacije kažu da su takozvane "mokre" pijace, na kojima se dovode i prodaju žive životinje, mesta pogodna za razmnožavanje smrtonosnih bolesti i virusa.

Video prikazuje nekoliko pijaca širom Indije i kaže da životine mogu da se kupe na svakoj od njih.

PETA tvrdi da su "mokre" pijace, osim što su okrutne i nehumane, takođe mesto gde nesanitarna praksa i neobično meso mogu da izazovu izbijanje zoonotskih bolesti - bolesti koje se prenose sa kičmenjaka na ljude.

Video: Još jedan užas sa kineske pijace: Žene guraju ruke u prikolicu punu žaba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Renatita

    17. jul 2020 | 16:08

    To sve treba pobiti, mislim na ove monstrume, to nisu ljudi

  • Mesar

    17. jul 2020 | 16:52

    Kako plaćaju po kg ??

  • Sale71

    17. jul 2020 | 18:41

    Nestalo je ljudskosti u ljudima.Želim da što pre Jehova ispuni svoje obećanje i zbriše sve zle s ovoga sveta,zajedno sa njihovim vladarom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA