≫ 

Milionera iskasapio jer mu je ukrao novac? Asistent ga omamio, pa mu sekao deo po deo tela

Kamere su snimile Tajresa kako kupuje testeru nekoliko dana pre ubistva

  • 0
Fahim Saleh Foto: Instagram/fahims
Fahim Saleh Foto: Instagram/fahims

Ubistvo mladog milionera Fahima Saleha, čije je iskasapljeno telo pronađeno u utorak u njegovom stanu u Njujorku, već danima okupira pažnju svetske javnosti.

Telo, uredno posloženo u plastičnim vrećama, pronašla je Salehova sestra, koja je došla da ga obiđe zabrinuta što joj se ne javlja.

Po ulasku u stan na podu je zatekla torzo svog brata, a nedaleko odatle električnu testeru. Ruke, noge i glava bili su uredni poslagani u plastične vreće. Ubice nije bilo nigde.

Policija je odmah došla na lice mesta i satima obavljala uviđaj. Ostatke nesrećnog momka su potom preneli na obdukciju.

Nekoliko dana nakon svirepog ubistva uhapšen je Tajres Devon Haspil (21), lični asistent ubijenog Saleha, zbog sumnje da ga je upravo on ubio.

Do ubice su došli zahvaljujući snimcima nadzornih kamera jedne prodavnice, na kojoj se vidi da Haspil kupuje električnu testeru nekoliko dana pre zločina.

Prilikom hapšenja, kod njega je pronađena veća količina novca koji, kako se veruje, pripada ubijenom milioneru.

O samom motivu zločina se i dalje spekuliše. Sumnja se da je Haspil od Saleha ukrao oko 100.000 dolara, i da je milioner to otkrio, ali je odlučio da sve reši sam sa asistentom, bez upliva policije te da ga je Haspil ubio kako ne bi morao da vrati novac.

Haspil je, naime, bio zadužen za sve Salehove poslove, uključujući i finansijske transakcije.

Dan pre nego što je telo pronađeno, kamere u zgradi gde je Saleh živeo, snimile su kako ulazi u objekat sa jednim muškarcem koji je nosio kapuljaču, potom su ušli u Salehov stan vredan 2,2 miliona dolara koji je nedavno kupio.

Veruje se da je ubica Saleha prvo omamio tejzerom, te da ga je potom usmrtio nožem i na kraju istranžirao njegovo telo. U procesu uništavanja dokaza sprečila ga je Salehova sestra koja je potom pozvonila na interfon. Ubica je, kako se veruje, pobegao stepenicama dok se sestra pela liftom do stana.

Prema navodima medija, Saleh je imao pet ubodnih rana na telu, od čega su tri bile po vratu i grudima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA