Horor: Stric devojčicu (14) polio benzinom i zapalio, otac hteo da spase brata, pa lagao policiju

Devojčica živa zapaljena jer otac nije dao da se uda za čoveka kojeg je njen stric želeo

  • 6
hitna pomoć, kola hitne pomoći, sanitet, ambulantna kola Foto: Shutterstock

Sadia (14), devojčica iz Pakistana, živa je zapaljena nakon što je njen otac odbio da je uda za bratovljevog sina. Stric devojčice, revoltiran zbog odgovora brata, Sadiju je polio benzinom i zapalio.

Stravičnoj tragediji prethodio je prošlonedeljni razgovora Muhameda Jakuba, koji je  tražio od svog brata Jusufa da dozvoli da se Sadija uda za njegovog sina. Međutim, brat ga je hladno odbio i saopštio mu da je pre dva meseca već obećao ruku devojčice sinu drugog rođaka, javlja Gulf News.

Stric je potom prošlog petka čekao u zasedi da se devojčica vrati kući, a kada ju je ugledao, polio ju je benzinom i zapalio.

Kako niko u tom trenutku nije bio kod kuće, devojčica je živa gorela i ostavljena je da leži na zemlji sva u opekotina. Kada je porodica pronašla njeno telo, pokušala je da zataška čitav slučaj zbog sramote, pa su rekli da se povredila prilikom eksplozije u kući i da je tako zadobila opekotine od kojih je preminula.

Srećom, policija je uvidela da se izjave članova porodice ne poklapaju, pa ih je sve privela.

Podsetimo, prošlog meseca je policija pronašla telo devojke (24) koja je kamenovana do smrti u ritualnom "ubistvu iz časti". 

Video: Pakistanci saslušavaju indijskog pilota

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana

    22. jul 2020 | 15:33

    I takvi nam preplavise Evropu.Kukala nam majka za neku godinu.Kakva je to vera kada dozvoljava incest?

  • DARKO 100%

    22. jul 2020 | 15:16

    Incest taboo tema u mnogim zemljama , ima mnogo evropi gde ima skoro 70 % incesnih slucajeva ali sve to ostaje izmedju cetri zida i neprica se,svasta ima na ovom svetu samo postoji koliko smo hrabri da pogledamo istinu oko sebe i da prihvatimo da postoje takve stvari

  • MUKTE

    22. jul 2020 | 16:10

    islam i tradicionalni obicaji bas lepo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA