≫ 

Dete plače dok mu muškarac kleči na vratu: Fotografija izazvala bes, policija istražuje slučaj

Dete na sebi ima samo pelenu i leži licem okrenutim ka zemlji

  • 1
Dete plač plakanje Foto: Pixabay.com

Uznemirujuća fotografija na kojoj se vidi kako muškarac, najverovatnije pristalica pokreta "Black lives matter", kleči na vratu deteta oponašajući hapšenje Džordža Flojda, izazvala je bes na društvenim mrežama i navodno dovela do policijske istrage u Ohaju.

Kancelarija šerifa u okrugu Klark navodno je pokrenula istragu alarmantne fotografije.

Lokalni mediji prenose da su policajci i medicinski radnici posetili dve adrese u vezi sa ovim slučajem u utorak, ali za sada niko nije uhapšen.

Na fotografiji se vidi kako tetovirani muškarac, noseći samo šorts, kleči kolenom na vratu deteta koje leži licem okrenutim ka zemlji.

Dete, koje je na slici u pelenama, izgleda uznemireno i plače. Druga odrasla osoba, koja je isečena na fotografiji, drži detetove ruke iza leđa.

Neki izvori prenose da je u pitanju morbidna šala i pokazuje dvogodišnju devojčicu sa dečkom njene majke. Dete navodno nije povređeno u incidentu i sada je sa svojim ocem, koji živi odvojeno od njih.

Fotografija na kojoj se vidi navodno zlostavljanje deteta izazvala je bes na društvenim mrežama, a ljudi pozivaju da se muškarac uhapsi.

Da podsetimo, Afroamerikanac Džordž Flojd preminuo je nakon hapšenja u maju u Minesoti, nakon što mu je policajac klečao na vratu prilikom hapšenja.

Video: Uzalud mu govorio da ne može da diše: Policajac klečao na vratu muškarca koji je kasnije preminuo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    22. jul 2020 | 15:41

    Nije bas adekvatan nacin da se posalje neka poruka ako je to zeleo da izvede u slucaju nesretnog coveka i onog policajca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA