≫ 

Mama dremala u kući, ćerke ostavila u vrelom autu: Jedna umrla, druga se bori za život

Policija smatra da su obe devojčice žrtve vrućine

  • 3
Majka i deca, Laykn Petchenik Foto: Facebook

Trogodišnja devojčica iz Arkanzasa je umrla, a njena mlađa sestra bori se za život nakon što su pronađena na zadnjem sedištu automobila, dok je njihova majka spavala u kući.

Policija je u saopštenju rekla da je dobila poziv oko 14 sati pre nego što je Kajli Petčenik (21) rekla kako su joj ćerke nestale, prenosi Dejli mejl.

Petčenik je rekla policiji da je otkrila da su joj ćerke, Lajkn (3) i Olivija (15 meseci), nestale kada se probila posle popodnevne dremke.

Policajac je otišao u njihovu kući i otkrio kako devojčice leže bez svesti u automobilu njihove majke, parkiranom ispred kuće.

Lajkn je odvedena u lokalnu bolnicu gde je proglašena mrtvom, a njena mlađa sestra nalazi se u kritičnom stanju.

- Obe su verovatno žrtve vrućine - zaključila je policija.

Komšija je rekao kako ih je majka u ponedeljak pitala da li su možda videli njenu decu kada je shvatila da su nestala. On je dodao kako majka radi noćne smene, zbog čega je verovatno i legla preko dana da odmori.

Doktori apeluju da se deca ne ostavljaju u kolima sama tokom letnjih dana, jer temperatura u kolima brzo poraste i postane opasna po zdravlje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA