Nestalu devojčicu našli vezanu i golu u stanu pedofila: Komšiluk hteo da ga razapne, napali policiju

Nakon hapšenja osumnjičenog, gnevni narod tražio da ga vlasti predaju da mu oni presude. Zapalili i vozila kazahstanske policije

  • 5
Devojčica, Kazahstan Youtube/Printscreen

Policija u Kazahstanu uhapsila je muškarca (62) zbog sumnje da je oteo, a potom napastvovao petogodišnju devojčicu u gradu Satpajevu.

Potraga za devojčicom je usledila nakon što je otac, 23. jula u popodnevnim satima, prijavio njen nestanak. Dete je nestalo iz kuće prijatelja, kod kojih je porodica došla u posetu iz drugog grada, prenosi Fergana.ru.

Čitav kraj krenuo je u potragu za devojčicom, zajedno sa policijom. Prilikom opsežne istrage, policija je obišla više objekata, ali od deteta nije bilo ni traga ni glasa. Policija je u prvom talasu pretrage ušla u stan osumnjičenog, ali nije pronašla devojčicu, jer ju je manijak sakrio u fioci kauča.

Tek nakon nekoliko sati dobili su dojavu iz te zgrade da čuju vrištanje deteta. Policija je opet izašla na teren i pedofila su tad uhvatili na delu. Devojčicu je vezao golu vezao lepljivom trakom i iživljavao se nad njom u stanu, javlja Daily Star. Odmah je uhapšen.

Dete je hitno prebačeno u bolnicu gde je, prema navodima medija, konstantovano da je devojčica silovana.

Nakon privođenja osumnjičenog, u gradu je usledio haos. Besan komšiluk ali i drugi građani Satpajeva okupili su se ispred policijske stanice zahtevajući od vlasti da im predaju počinioca, kako bi mu oni presudili. U okršaju koji je nastao zapaljena su i policijska vozila, a zgrada je gađana kamenicama.

Istovremeno, druga grupa demonstranata upala je u stan gde je manijak držao devojčicu. Ceo stan su demolirali. 

- Mislili smo da će čitavu zgradu zapaliti. Videli smo dim, nešto je užasno smrdelo - svedočio je jedan od stanara zgrade.

Protiv osumnjičenog je podignuta optužnica koja ga tereti za kidnapovanje i obljubu maloletnog lica. U slučaju da bude okrivljen, biće osuđen na hemijsku kastraciju i višegodišnju kaznu zatvora.

Za sada nema informacija o stanju deteta.

Video: Ko je Medlin MekKen, devojčica koju traži ceo svet?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    27. jul 2020 | 10:10

    Barvo za građane, da je kastriran ranije verovatno se ovo nebi desilo. Jadno dete šta je preživelo.

  • 11

    27. jul 2020 | 10:14

    Kod nas bi dobio 40 god, dobru klopu, teretanu i to sve o trosku gradjana od poreza

  • Ljuta

    27. jul 2020 | 11:52

    Kastrirati ga iposlazi na teski kuluk gdje kicma puca.To uvesti i kod nas.Obavezno!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA