≫ 

Malu Medlin otmičar odveo u Nemačku? Opsežna policijska potraga u Hanoveru, traže dokaze ili telo

Policija pretražuje jedno imanje u blizini kuće gde je glavnoosumnjičeni za otmicu živeo

  • 0
Madeleine McCann Christian Brueckner Medlin Meken Kristijan Brukner Foto: Tanjug/AP

Istražitelji koji rade na rasvetljavanju slučaja otmice Medlin Meken započeli su opsežnu pretragu jednog imanja u Hanoveru u Nemačkoj.

Lokalni mediji javljaju da je policija započela opsežnu potragu, ali nije navedeno za čim tačno tragaju - dokazima ili telom devojčice.

Medlin Meken je oteta 2007. godine u Portugalu, iz hotelskog apartmana gde je njena porodica boravila tokom letovanja. Glavni osumnjičeni za njenu otmicu je Kristijan Brukner, koji se nalazi u zatvoru u Nemačkoj zbog drugih krivičnih dela.

Policija u ovom trenutku proverava jedno imanje koje se nalazi nedaleko od kuće u kojoj je Brukner svojevremeno živeo. Izvori iz istrage tvrde da se pretražuje i kanal Linden.

Fotografije koje su objavili lokalni mediji prikazuju brojne policijske jedinice na imanju i kraj kanala. Međutim, nije otkriveno za čim se tačno traga kao ni da li ima pomaka u istrazi.

Navodno je u pitanju zajednička akcija Tužilaštva i federalne policije, ali ni jedni ni drugi ne žele da otkriju detalje.

- Ne želimo da komentarišemo istragu - saopštili su iz Tužilaštva.

Video: Ko je Medlin MekKen, devojčica koju traži ceo svet?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA