≫ 

Drama u Berlinu: Razbojnici uleteli u tržni centar da opljačkaju banku, ima povređenih

Lopovi su u objekat ubacili nepoznati gas koji je izvazvao gušenja kupaca

  • 3

Policija traga za četvoricom napadača koji su danas uleteli u jedan tržni centar u Berlinu, bacili gas na kupce i pokušali da opljačkaju banku koja se nalazi u prizemlju objekta.

Policija je uletela u tržni centar, ali navodno od napadača nema ni traga ni glasa. Za sada nije poznato da li se i dalje kriju u objektu kao ni da li su uspeli u nameri da opljačkaju banku. Čitavo područje je blokirano.

Prema navodima medija, u napadu je povređeno 11 osoba, među kojima i jedan policajac.

Prva dojava je stigla nešto posle 13.30 časova.

Prema nepotvrđenim informacijama, očevici tvrde da su dvojica napadača uspela da pomognu, dok su dvojica navodno i dalje zarobljena u zgradi.

Na licu mesta je više od 150 pripadnika policije.

Video: Surova hapšenja desetine demonstranata u Berlinu na protestima protiv mera ograničenja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    31. jul 2020 | 18:40

    Arapi ,ko ce drugi.arapi obezbeđuju arapi čuvaju,a nemci prikrivaju.u pitanju je velika i poznata arapska familija remo(u stvari kurdi iz turske kojima je arapski maternji)došli su devedesetih kao azilanti(celo selo,njih 4-5 hiljada)u međuvremenu su dobili nemačke pasoše i retko da se neko od njih bavi normalnim i poštenim poslom.kupili su sve ,od političara,do sudija,najbolji i najskuplji advokati ih brane,a nemci ko nemci,par dana ce da se prica o ovome,i onda ko da se nista nije desilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA