≫ 

Preminuo brat predsednika SAD Robert Tramp: "Mnogo će nedostajati, ali ćemo se ponovo sresti"

Robert Tramp je preminuo u 71. godini

  • 5
Robert Tramp, Donald Tramp Foto: Tanjug/AP

Mlađi brat američkog predsednika Donalda Trampa i njegov bllizak saradnik Robert (71) umro je sinoć u bolnici u Njujorku, saopštio je američki predsednik.

- S teškim bolom u srcu, saopštavam da je moj divni brat Robert noćas mirno umro. On nije bio samo moj brat, već i moj najbolji prijatelj - naveo je Tramp u saopštenju, javlja Rojters.

- Mnogo će nedostajati, ali ćemo se ponovo sresti. Sećanje na njega biće zauvek u mom srcu. Roberte, volim te. Počivaj u miru -  naveo je Tramp (74).

Robert Tramp bio je biznismen, koji se bavio nekretninama i izbegavo pojavljivanje u javnosti, za razliku od svog brata, biznismena i TV zvezde, podseća Rojters.

Predsednik Tramp posetio je svog bolesnog brata u petak u bolnici u Njujorku.

Za sada nije poznat uzrok smrti Roberta Trampa.

Video: Šta se sve tačno desilo ispred Bele kuće dok su agenti odvodili Trampa na sigurno

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    16. avgust 2020 | 07:12

    Saucesce velikoj americkoj naciji... Takodje hiljadama indijanaca, crnaca, korejanaca, vijetnamaca, avganistanaca, iracana, srba, libijaca, sirijaca..........

  • Aca

    16. avgust 2020 | 09:32

    Saucesce Trampu i nadam se da cd ga brat sad vec sa neba sacuvati od zla koje preti bratu a i svetu monstruma demokrata njihovih i kao drugo Tramp do pobede!!!!Mogu glavu da dam da su oni pustili Koronu i vakcinisali se a Tramp im smeta!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA