≫ 

Putinov neprijatelj vrištao od bolova: Snimak iz aviona ledi krv, bore mu se za život

Putnici aviona u kom je bio Navaljni snimali su vriske koji su dopirali iz toaleta

  • 35

Lekari se bore za život ruskog opozicionog lidera Alekseja Navaljnog  kojem je pozlilo u avionu nakon što je, kako se sumnja, otrovan.

- Pretpostavljamo da su Alekseja otrovali nečim što su sipali u čaj. To je bilo jedino što je pio od jutros. Lekari govore da se otrov brže apsorbovao preko vruće tečnosti - saopštila je portparolka Fonda za borbu protiv korupcije Kira Jarmiš.

Zamenik načelnika bolnice u kojoj je Navaljni smešten nije potvrdio ove navode, već je rekao da lekari, između ostalog, pokušavaju da utvrde i da li trovanje razlog što je Navaljni u teškom stanju.

Putnici koji su bili u avionu koji je leteo iz Tomska u Moskvu tvrde da je Navaljnom pozlilo tokom leta, zbog čega su hitno morali da slete u Omsk.

Jedan od putnika kaže da je Navaljnom toliko bilo loše da je zaurlavao od bolova.

- Nedugo nakon što smo poleteli on je otišao u toalet i nije više izlazio. Vrištao je od bolova. Nije rekao šta mu se tačno dogodilo, samo je vrištao. Sleteli smo u Omsku, tu je bila hitna pomoć - rekao je Pavel Lebedev za Sky News.

Prema rečima Jarmiševe, Navaljni je priključen na respirator, i dalje je bez svesti.

Glavni lekar bolnice u Omsku Aleksandar Murahovski rekao je Sputnjiku da je Navaljni na intenzivnoj nezi i da je njegovo stanje teško.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Срб

    20. avgust 2020 | 11:39

    Провидан сценарио која случајност руше Путина Лукашенка а истовремено притисак на Србију са свих страна Али без бриге све ће то решити западни ( не ) пријатељи

  • Febo

    20. avgust 2020 | 11:22

    Otrovali ga ,i bas sada kad zapad vrsi pritisak na belorusiju

  • Dejan

    20. avgust 2020 | 11:38

    Znam po nesto o rusiji putin nema razloga niti motiva da likvidira ni nemcov ni navaljnova ni palonsku niti one mukice po engleskoj cak mu neki od njih vise trebaju zivi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA