Otac sadista sipao deci sirće na rane: Sinu nije davao da koristi toalet, pa je nuždu vršio u boci

Ćerka se, takođe, priseća da je morala da napiše 1.000 puta “Ja sam lažov, ja sam lopov” pre nego što ju je O'Brajen faktički bičovao

  • 0
Zlostavljanje deteta, silovanje, dečak Foto-ilustracija: Shutterstock

Sud u Velikoj Britaniji osudila je oca sadistu na 26 meseci zatvora jer je decu fizički i mentalno zlostavljao, a u nekoliko navrata im je sipao sirće na rane i šišao ih na ćelavo.

Kako navode ostrvski mediji, Šejn O'Brajen (54) tokom dve godine sprovodio je stravično fizičko i metalno nasilje nad decom. Njegovi sin i ćerka, koji su sada odrasli, kazali su pred sudom da i dalje pate od sećanja na užas i patnju koju su osetili.

Kako navodi “Dejli Miror”, njegova partnerka Deniz O'Brajen se pravila da ne vidi šta se dešava, ali nije osuđena na zatvorsku kaznu.

Žrtve nasilja su prolazile kroz razne torture, a jedna od njih je da si morali da drže tablu na kojoj je pisalo “lažov” pošto bi ih otac tukao i sa kaišom. Ćerka se, takođe, priseća da je morala da napiše 1.000 puta “Ja sam lažov, ja sam lopov” pre nego što ju je O'Brajen faktički bičovao.

Ona je takođe molila oca da joj ne šiša kosu, ali je rekla da su njene molbe bile uzaludne, prenosi "News.co.au".

Otac sadista je jednom prilikom lupao glavu sina o zid, jer je sa interneta skinuo igrice na mobilnom telefonu dok su njegova partnerka i on bili van kuće. Sin je ispričao sudu da mu je otac obrijao glavu i kazao mu “To je znak da si bio lažov”. Takođe, on se požalio da se dešavalo da mu roditelji nisu davali hranu, te da mu je bio zabranjen odlazak u toalet.

Umesto toga, bio je prinuđen da koristi bocu u sobi...

Pored toga, deca su ispričala sudu da im ni otac ni majka nisu dozvoljavali da im prijatelji dolaze kući. Čak su im uzimali telefone i onda bi obrisali brojeve njihovih drugova.

Kako javljaju ostrvski mediji, deca su zatim počela da se samopovređuju zbog nasilja kroz koje su prolazili, a za kaznu O'Brajan im je sipao sirće na otvorene rane. Otac mi je navodno tada rekao: “To vam je lekcija da se nikada ne povređujete”.

O'Brajen je prvobitno prilikom razgovora sa policijom rekao da je njegov sin “manipulator i patološki lažov”. Međutim, oba roditelja su posle priznali da su učestvovali u zlostavljanju dece.

Video: Potresne scene: Deca vezana za radijatore i nameštaj u zavodu Pazarić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA