≫ 

Pedofili kradu fotografije dece sa Instagrama: Majka naišla na sliku svoje ćerke i gnusne komentare

Ispod slike dvogodišnje devojčice pedofili su pisali gnusne komentare

  • 1
Laptop, pedofilija Foto-ilustracija: Shutterstock

Amanda Morgan iz Liverpula ostala je šokirana kada je saznala da su nepoznate osobe sa njenog Instagram profila ukrale fotorafije njene dvogodišje ćerke Kale i postavili ih na pedofilski sajt u Rusiji.

Majku su o ovom navodno obavestili roditelji, koji su se takođe našli na meti manijaka.

Amanda (29) je potom krenula da pretražuje internet ne bi li pronašla fotografije svoje ćerkice. Morala je da napravi lažni profil kako bi pristupila ruskom sajtu koji na prvi pogled izgleda kao najobičniji veb sajt. Na tom sajtu, kako navode, na hiljade pedofila širom sveta razmenjuje foto i video sadržaj dece, a kako tvrdi Amanda, nekad snimke kače i sami roditelji.

U moru fotografija gole i zlostavljane dece Amanda je ugledala i fotografiju njene Kale.

Manijaci pisali u komentarima kako bi se iživljavali nad Kalom

Neko je ukrao fotografiju koju je ona postavila na Instragram, i doradio je u specijalnim programima. Kala je na toj fotografiji imala znatno duže i gušće trepavice, zelene oči umesto braon, a neko joj je zarumeneo i usne, pa izgleda kao da devojčica ima karmin.

Međutim, nije to ono što je najviše uznemirilo mladu majku. Kada je kliknula na fotografiju ispod nje je ugledala na stotine komentara korisnika koji su pisali najgnusnije stvari i otkrivali kako bi se seksualno iživljavali nad devojčicom.

- Nisam mogla da gledam dalje, bilo mi je muka. Mislila sam da ću povratiti. To je bilo strašno... Ne samo zbog fotografija moje Kale već svih dečjih fotografija koje sam ugledala. Moja devojčica na slici bar ima odeću, znate li koliko je gole dece - rekla je Amanda za medije.

Amanda i dalje nije sigurna kako je fotografija dospela u ruke pedofila. Moguće je da je neko od prijatelja šerovao fotografiju, koja je potom počela da kruži internetom i na kraju je završila na ruskom pedofilskom sajtu.

Zaključala nalog

Nakon incidenta Amanda je otišla i sve prijavila policiji. Takođe je poslala mejl kompaniji Instagram i trudi se da učini sve da slike njenog deteta budu sklonjene sa pedofilskog sajta.

Za sada nije postigla uspeh. Fotografija male Kale i dalje je pred očima stoninama pedofila koji posećuju taj ruski sajt. Ono što je mogla da uradi jeste da zaključa svoj Instagram profil, kako bi imala bolji uvid u to ko može da gleda fotografije njene dece.

- Nadam se da će moja priča drugim roditeljima poslužiti za nauk - rekla je Amanda.

Video: Ko je Medlin MekKen, devojčica koju traži ceo svet?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Urbano ljakse

    21. avgust 2020 | 03:39

    NE STAVLJATI slike dece na Internet!!!!! Jer ako okacite nesto na bilo koju drustvenu mrezu , ta slika vise nije Vase vlasnistvo,nego je javna i svako moze da je skine,deli,preuredjuje...itd P.S. : Ako sam negde pogresio , ispravite me. Hvala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA