≫ 

Bolnica u Sibiru ne dozvoljava transport Navaljnog u bolju zdravstvenu ustanovu

Portparolka ruskog opozicionog lidera Kira Jarmiš kaže da je ovo napad na njegov život

  • 2
Alexei Navalny, Aleksej Navaljni Foto: Tanjug/AP

Portparolka ruskog opozicionog lidera Alekseja Navaljnog, Kira Jarmiš, izjavila je danas da bolnica u Sibiru u kojoj se on nalazi odbija da dozvoli da se on transportuje u bolje opremljenu ustanovu gde bi mogao da dobije bolju negu.

Ona je kazala da je šef doktora rekao da je stanje Navaljnog nestabilno i da je želja njegove porodice da ga premeste u drugu ustanovu nedovoljna da opravda takvu akciju, prenosi Rojters.

- Zabrana transporta Navaljnog je pokušaj napada na njegov život koji sprovode lekari i prevrtljive vlasti -  napisala je Jarmiš na društvenim mrežama i dodala da bi ambulantni tim iz Nemačke u toku dana trebalo da sleti Omsk, javlja Tanjug.

Navaljni se bori za život nakon što je na aerodromu u Tomsku popio čaj za koji njegovi saradnici tvrde da je bio otrovan, a lekari u bolnici u Omsku još uvek nisu potvrdili dijagnozu, ali su naveli da postoji nekoliko verzija.

Video: Snimak iz aviona ledi krv, Putinovom neprijatelju se bore za život: Navljani vrištao u avionu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miško

    21. avgust 2020 | 09:37

    Cirkus najobičniji... Samo za morone... Sad će Putin da se juri sa nekim tamo tipom, američkim pulenom... koji ni sto ljudi ne može da izvede na ulicu!

  • pero

    21. avgust 2020 | 10:30

    Drzi se brate Navaljni .Ako uspes bice dobro za nasu bracu Ruse a mi Srbi se molimo Bogu za tebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA