Tinejdžer se trkao sa drugom da proba tatin BMW, ubili dete (8): Mami devojčice se još bore za život

Dvojica tinejdžera izazvali stravičnu nesreću u kojoj je život izgubila osmogodišnja devojčica

  • 2
Madeleine McCann, Medlin Meken, Nemačka policija, potraga Ilustracija Foto: Tanjug/AP

Devojčica (8) iz Nemačke preminula je u bolnici četiri dana nakon stravične nesreće koju su izazvala dvojica momaka koji su se trkali na putu.

Policija je danas uhapsila dvojicu 19-godišnjih mladića zbog sumnje da su nasilničkom vožnjom izazvali tešku saobraćajnu nesreću u kojoj su teško povređene tri osobe, od kojih je jedna podlegla povredama.

Kobnog 3. avgusta jedan od mladića je uzeo "bmw" od oca i krenuo da se trka sa svojim drugom, koji je upravljao vozilo marke "hjundai". Oni su se trkali na putu nedaleko od Lamersdorfa u pokrajini Severna Rajna Vestfalija. U jednom trenutku u krivini krenuli su pri velikoj brzini da pretiču vozilo marke "opel". Vozač "hjundaija" uspeo je da iseče "opel" i izbegne direktan sudar sa "golfom" u kom se nalazila tročlana porodica, koji je dolazio iz suprotnog pravca.

Mladić u "bmw" nije imao prostora za manevar i došlo je do direktnog sudara u kom je otac, majka i njihova osmogodišnja ćerkica zadobili teške telesne povrede. Od siline udarca "golf" je sleteo sa puta, a povređene su iz vozila izvlačili vatrogasci. Oni su hitno prebačeni u bolnicu gde je devojčica, nakon četiri dana, podlegla povredama.

Lekari se još bore za život majke, dok je otac preminulog deteta trenutno van životne opasnosti.

Kako prenose nemački mediji, uhapšenim mladićima se stavlja na teret učestvovanje u ilegalnoj uličnoj trci i pokušaj ubistva.

Video: Kobni završetak ulične trke: Zbog stravičnog sudara vozač katapultiran iz kola

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viki

    21. avgust 2020 | 12:00

    Kako pokusaj ubistva kad je dete mrtvo. I ovde kad nekog ranis pa taj od posledica ubrzo umre, tretira se kao pokusaj. Glup zakon.

  • Зоран Ловћенац

    21. avgust 2020 | 12:22

    Што пре нек трчи бар двадесетак година у ћузу...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA