≫ 

Dečak (4) umro u mukama, pojavio se jeziv snimak: Majka udavila dete, pa se bacila sa dalekovoda?

Dečak za kojim je italijanska policija tragala 16 dana, pronađen je mrtav u šumi. Njegovo telo bilo je raskomadano

  • 6
Viviana Parisi Foto: Facebook/DANIELE MONDELLO

Policija na Siciliji i dalje pokušava da rasvetli sve okolnosti koje su dovele do smrti dečaka Giolea (4), čije telo je pronađeno raskomadano u šumi 16 dana nakon potrage. Za sada, svi dokazi upućuju na to da ga je majka ubila, a potom sebi oduzela život.

Dečak je nestao 3. avgusta kada ga je majka Vivijen povela da navodno kupe cipele u jednom gradiću na Siciliji. Kako se nisu vratili kući njen suprug Danijel je prijavio njihov nestanak, a posle pet dana unakaženo telo Vivijen pronađeno je u šumi kraj puta za Palermo. Potraga za dečakom trajala je još 11 dana. Njegovo raskomadano telo našli su takođe u šumi, na lokaciji udaljenoj oko 400 metara od mesta gde je locirana Vivijen.

Šta se događalo kobnog dana još niko sa sigurnošću ne može da kaže, ali se veruje da je Vivijen, koja je bila u depresiji zbog gubitka posla, dečaka zadavila, a potom sebi oduzela život skokom sa dalekovoda. Policija veruje da je to bio slučaj, s obzirom na to da su u kaseti automobila koji je vozila pronašli medicinsku dokumentaciju u kojoj je i nalaz psihijatra od prošle godine, kada je Vivijen sebi pokušala da oduzme život, ali i od marta ove godine u kojima je navedeno da je depresivna.

Rekla da ide da kupi detetu cipele i više se nije vratila

Kobnog 3. avgusta, Vivijen je rekla suprugu da ide sa sinom u grad Milazo da detetu kupi cipele. Međutim, krenula je na suprotnu stranu, put Palerma. Sumnja se da je zajedno sa detetom htela da se baci sa vijadukta na autoput.

Međutim, u jednom tunelu je imala manju saobraćajnu nezgodu, prilikom koje su na njenom vozilu izbušene gume, pa je Vivijen stala čim je izašla iz tunela.

Nadzorne kamere su pokazale da su majka i dete nakon nesreće bili živi i da su zaustavili jednu porodicu koja im je pomogla. Šta se dalje događalo, niko ne zna. Pojedini očevici tvrde da su je videli kako preskače ogradu i beži prema šumi. Niko pak nije mogao da potvrdi da li je u naručju držala dete.

Veruje se da je prvo Gioela prebacila preko ograde, a potom je i ona krenula sa njim dublje u šumu. Potom je, kako se sumnja, dečaka zadavila i položila ga u plitku raku koju je prekrila granjem i lišćem, piše Corriere.

Očajna je tražila neku liticu u blizini sa koje bi mogla da se baci. Nekoliko stotina metara od mesta gde je zakopala sina je naišla na stub dalekovoda, sa kojeg je i skočila u smrt. Tu tezu potrkepljuju tragovi opekotina i rane po njenom telu. Policija je njen leš pronašla posle pet dana potrage, a uspeli su da je identifikuju po burmi.

Posle 11 dana pronađeno je i unakaženo telo dečaka, kojeg su najverovatnije iz rake izvukle divlje životinje i hranile se mesom.

Da je Vivijen planirala da oduzme život sebi i sinu policija potkrepljuje činjenicu da je na put krenula bez mobilnog telefona.

"Zar ste ovako tražili mog sina?"

I dok policija pokušava da rasvetli sve detalje ovog svirepog zločina, otac stradalog dečaka tvrdi da njegova žena sigurno nije ubila dečaka jer ga je previše volela.

Istovremeno, izazvao je opšti haos na društvenim mrežama objavljujući snimak na kom se vidi kako kamera prati vojnika koji je tragao za njegovim sinom.

- Ovo mi je stiglo u inbox. Ne znam šta da mislim....Da li ste zaista ovako tražili mog sina? - upitao je besno Danijel.

Prema prvim informacijama, u pitanju je lažni snimak koji je neko poslao ocu da bi ga dodatno uznemirio.

Video: Majci zario nož u srce, pa mirno gledao uviđaj: Izbo roditelje nakon svađe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bhm

    21. avgust 2020 | 13:25

    A nije im palo na pamet da su zaustavili nekog manijaka koji je hteo da ih otme a onda je ona pobegla a on joj uhvatio prvo sina kojeg je ubio a onda i nju?Koja bi majka unakazila svog sina a sebe raskomadala?Padom sa visine covek se obicno ne raskomada spolja već iznutra...

  • Pravednik

    21. avgust 2020 | 13:17

    Pa ako su im u pomoć pritrčali trgovci belim robljem posle sudara, moguće da nije htela takvu sudbinu ni za sebe, a ni za dete...

  • palermo

    21. avgust 2020 | 14:52

    Ja zivim u Palermu nije tacno ona je iskomadana dijelove tijela su skupljali poznali su je po veri jer unutar vere pise ime muza i datum vjenjcanja.To sto policija nije bila u stanju naci je odma nego posle pet dana a bila je na vidljivom mjestu.ostatke dijecaka nasao je penzionisani karabinjer jer je otac dijeteta molio ko hoce da pomogne u trazrnju doslo ih je vise od stotinu gradjana.ostake dijeteta su nasli u zbunju blizu gdje su nasli mamu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA