Devojčici (13) pukao čir i ubio je: Majka mislila da laže da je boli stomak, ostavila je da umre

Šeron je rekla ekipi Hitne pomoći da se njena ćerka pravi da je mrtva

  • 0
korona virus, koronavirus, Barselona, Španija, mrtvačnica garaža Ilustracija, Foto: Tanjug/AP

Nesavesnoj majci u Škotskoj sudi se za ubistvo, pošto je kući ostavila 13-godišnju ćerku Robin Goldi da umire dok je ona otišla u pab kako bi pila alkohol.

Robin je molila majku da pozove lekare pošto je danima imala bolove u stomaku, ali je Šeron Goldi (45) to aktivno ignorisala. Te noći kada se vratila kući i zatekla mrtvu ćerku, pozvala je lekare.

Prema tvrdnjama medija, ona je ekipi Hitni pomoći čak rekla da se Robin pravi da je mrtva. Ispostavilo se da je 13-godišnja devojka umrla u najgorim mukama pošto joj je eksplodirao čir u stomaku.

Tokom suđenja otkriveni su strašni detalji nemara koji su doveli do smrti ove devojčice, koja je u nekim trenucima morala da moli komšiluk da joj da jednu funtu kako bi imala nešto da pojede.

Šeron je kazala pred sudom kazala da nije kriva za ubistvo njene ćerke, a suđenje bi trebalo da bude okončano sledećeg meseca.

Robin, koja je živela sa bakom od svoje četvrte godine, bila je u sistemu zaštite dece pošto je otkriveno da se Šeron napijala u vremenu kada je trebalo da se brine o detetu. Međutim, ona se 2017. godine vratila kod mame, a onda je nemar prema detetu kulmirao, prenosi "The Sun".

Tokom ročičta otkriveno je da je mala Robin morala da zove gasnu kompaniju pošto je u stanu bilo jezivo hladno. Takođe, kuća se osećala na mačji urin, a dete je bilo “mršavo, neuredno i zanemareno”.

Tužilac je sudu kazao da je Šeron jednom prilikom rekla: “J***no mi je muka od nje. Volela bih da se vrati nazad i ostane sa svojom bakom”. Pojavile su se informacije na sudu da je Robin nekada snimala Šeron kako se dere na nju.

Kada je Hitna pomoć došla na lice mesta i saopštila 45-godišnjoj ženi da joj je ćerka umrla, ona je rekla:

- Ne, to je nemoguće.

Video: Policija pronašla sedmogodišnjakinju na ulici, mamin dečko je izbacio iz auta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA