≫ 

Lukašenko naoružan stigao u rezidenciju: Izašao iz helikoptera sa kalašnjikovim u ruci

Ranije je bilo saopšteno da je opozicija, nakon završetka protesta na Trgu nezavisnosti, krenula ka predsedničkoj rezidenciji

  • 82

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko stigao je helikopterom u svoju rezidenciju u Minsku, ispred koje se održava protest opozicije, naoružan automatskom puškom "kalašnjikov" i sa zaštitnim pancirom, izvestio je TAS S.

- Predsednik Lukašenko je pre jednog sata stigao na lice mesta, u palatu Nezavisnosti - navodi se u saopštenju koje je služba beloruskog lidera objavila na telegram-kanalu.

Objavljen je i snimak na kojem se vidi kako Lukašenko izlazi iz helikoptera sa automatom u rukama, a u njegovoj pratnj bili su pripadnici vojske, preneo je portal Sputnjik.

Ranije je bilo saopšteno da je opozicija, nakon završetka protesta na Trgu nezavisnosti, krenula ka predsedničkoj rezidenciji.

Video: Novi nemiri u Minsku: Na stotine ljudi ponovo izašlo na ulice

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🇷🇸

    23. avgust 2020 | 20:34

    Živela Belorusija! Živeo Lukašenko! Dušmani puknite od muke, brka opstaje i ostaje na vlasti jer narod ga je odabrao na izborima

  • BOBI

    23. avgust 2020 | 20:33

    Samo se nedajte hijenama sa zapada.

  • Besna glista®

    23. avgust 2020 | 20:17

    Lukašenko možda i ne treba više da bude predsednik, ali problem je što se u to mešaju strani faktori koji nigde nisu doneli sreću gde su se umešali. Zamislite da državu vodi žena kojoj je naprasno palo na pamet da se kandiduje za predsednika. Kakve su sposobnosti nju kvalifikovale za taj položaj? Isti pokojni Šećerovski, ćetke i metle.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA