≫ 

Pitbul izujedao dečaka (11) po licu, spasao ga brat zarivši nož u životinju: Pas i dalje kidisao

Pitbul koji je napao dva dečaka je danas uspavan na zahtev porodice

  • 5
Pitbull Foto: Pixabay

Pitbul koji je izujedao dečaka (11) na Floridi i napao njegovog brata (12) i majku, uspavan je danas na zahtev porodice.

Razjareni pas skočio je na jedanestogodišnjaka u petak i krenuo da ga grize po licu. Dete bi najverovatnije i smrtno stradalo da stariji brat nije otrčao po nož i zario ga u životinju.

U napadu su povređeni i stariji dečak, kao i njihova majka koja je pokušavala da odbrani sinove.

Iako ranjena nožem, životinja je i dalje kidisala na decu. Mališan je sa teškim telesnim povredama helikopterom prebačen u bolnicu, a njegovo zdravstveno za sada nije poznato.

Kako navode američki mediji, nije u pitanju vlasnički pit bul, već napušteni odrasli pas koji je pre nekoliko nedelja usvojila porodica iz dečakovog komšiluka, dok mu se ne pronađe stalni dom. 

Porodica koja je privremeno usvojila psa inače se bavi dresurom pasa i njihovo dvorište je puno ljubimaca.

Video: Zbog hleba kamile ga izujedale pa vrištao od bolova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    25. avgust 2020 | 14:18

    Dokle ce psi biti bitniji od dece. Uzas.

  • Toma

    25. avgust 2020 | 19:40

    Nema dana, a da neizadje vest i to bas ruzna i tuzna?! Stradaju nam sve use deca od pasa i to vlasnickih i neodgovornih gazda?! Mahom ih vode bez povoca i korpe za njusku, a da ne govorimo o izmetu?! Nemoze Te zgaziti na ulici a da se ne uprljate?! Kuceci pravi bataljon je na opstini Vracar u srcu Beograda?! Ne po jednog, ne dva vec po tri psa vodaju, ne misleci na prilaznike, napadaju malu decu i nikom nista?! Tu se jave neke branece organizacije koje stite pse a decu NE?!

  • mm

    3. oktobar 2020 | 14:51

    Korpa, sinteri i azil jedino resenje.Proterati pse iz parkova, decjih igralista , ulica, kafica i povrsina za rekreaciju. Imate li nesto protiv, lobisti i interesdzije od "ljubitelja pasa" ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA