≫ 

Oprezni Berluskoni: Dva puta se testirao na koronu nakon druženja sa zaraženim bogatašem

Silvio Berluskoni se na početku pandemije Kovida19, bio preselio kod ćerke u Nicu

  • 1
Silvio Berluskoni Silvio Berluskoni / Foto: Guliver/Marco Luzzani/Getty Images

Nakon što je Flavio Brijatore, bogataš i između ostalog vlasnik čuvene diskoteke na Sardinji "Milijarder" hospitalizovan zbog zaraze Kovidom19, mnogi koji su ga sreli proteklih dana požurili su da se testiraju. Između ostalih i lider stranke "Forca Italija", Silvio Berluskoni.

Kako su saopštili iz stranke, on se podvrgnuo dvostrukom testiranju i "sada se oseća odlično, vratio se kući i preuzeo je sve svoje političke obaveze".

Berluskoni i Brijatore su se sreli 12. avgusta na Sardinji, u Berluskonijevoj vili, a nakon susreta objavljena je i fotografija na društvenim mrežama, piše Tanjug.

Silvio Beluskoni se na početku pandemije Covida19, bio preselio kod ćerke u Nicu u Francuskoj i tamo ostao sve dok je u Italiji bio na snazi karantin zbog pandemije koronavirusa, piše Tanjug.

Kako su već izvestili mediji diskoteka Flavija Brijatore na Sardiniji je jedno od žarišta virusa, zatvorena je, ali je više od 60 zaposlenih testirano pozitivno na Covid19.

U avgustu Sardinija je postala jedno od mesta sa najvišim brojem zaraženih od koronavirusa, prenatrpane plaže, gužva u restoranima i diskotekama, doprineli su širenju zaraze, a mnogi su godišnji odmor završili u bolnicama širom Italije, nakon povratka kući sa odmora.

Video: Da li aspirin ima uticaja na lečenje korona virusa?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA