Taksista verovao da je virus prevara povezana sa 5G mrežom, a onda mu je supruga umrla od korone

Brajan je uspeo da pobedi koronu, ali njegova supruga nije uspela

  • 4
Brajan Li Hičens Brajan Li Hičens, Foto: Printscreen/Youtube/ WPTV News - FL Palm Beaches and Treasure Coast

Taksista iz američke države Florida, koji je smatrao da je pandemija korona virusa prevara, ostao je bez supruge pošto je umrla upravo od bolesti Covid-19.

Kako se navodi, Brajan Li Hičens i njegova žena Erin videli su u nekim medijima da je korona virus izmišljen, povezan sa nastankom 5G mreže i da je vrlo sličan gripu. Poverovali su u ove navode, a kada su se infiicirali korona virusom krajem maja, nisu išli kod lekara smatrajući da je to običan grip.

Brajan je uspeo da se oporavi, ali 46-godišnja Erin je preminula od problema sa srcem koji su bili povezani sa koronavirusom.

Erin je i ranije imala probleme sa zdravljem, bolovala je od astme i poremećaja spavanja. Brajan je kazao za BBC da oni nisu uzimali o obzir upozorenja vlasti, smatrajući da je to sve laž.

Brajan je nastavio da radi kao vozač taksija i nije poštovao pravila socijalne distance i nošenja maske, a na isti način je išao i po lekove za suprugu. Oni su zatim oboleli od korona virusa.

- Ovo je stvaran virus koji različito deluje na ljude. Ne mogu da promenim prošlost. Mogu samo da živim u sadašnjosti i donosim bolje odluke u budućnosti - rekao je Brajan.

- Ona se više ne pati, u miru je. Ponekad mi nedostaje, ali znam da je sad na boljem mestu - dodao je on.

Video: U Njujorku mesta za leševe ima samo u hladnjačama na ulici

(Telegraf.frs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA