Kim navodno obišao područje koje je pogodio tajfun: Da li vama deluje da je ovde bilo oluje?

Mnogi su komentarisali kako ne deluje da su fotografije nastale na području gde je "protutnjao tajfun".

  • 2
Kim Džong Un Foto: Tanjug/AP

Lider Severne Koreje Kim Džong Un izjavio je da je tajfun "Bavi", koji je na kopno te zemlje udario juče, izazvao tek minimalnu štetu, izvestili su severnokorejski državni mediji.

Tajfun je doneo obilne kiše i obarao drveće, a ovog meseca Severna Koreja se već suočila sa jakim kišnim padavinama, koje su izazvale poplave i oštetile useve.

Tokom navodne posete jednoj provinciji jugozapadno od Pjongjanga, Kim je pohvalio angažman zvaničnika vladajuće Radničke partije Severne Koreje na smanjenju broja žrtava i materijalne štete, ali o tom bilansu, međutim, nema zvaničnog saopštenja.

Državni mediji su objavili i fotografije Kima koji obilazi pogođeno područje, ali su ljudi na mrežama komentarisali kako ne deluje da je ovuda "protutnjao tajfun".

Podsetimo, već danima se spekuliše da je severnokorejski lider u komi i da će njegovu poziciju preuzeti njegova sestra, Kim Jo Džong, koja je nedavno preuzela jednu od najvažnijih fukcija u zemlji.

Video: Prve slike Kima 20 dana nakon misterioznog nestanka: Zdrav kao dren, osmeh i frizura

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin 100%

    28. avgust 2020 | 13:15

    Ajde sovinisti kasnite terapija pocela yupiiiiii

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA