Pacijent leži na memljivom dušeku unutar kojeg gmižu crvi: Jeziv snimak iz najbolje kubanske bolnice

Video je objavio zabrinuti Kubanac koji je doveo majku na pregled

  • 12

Mladić koji je odveo majku da se testira na korona virus u jednoj od bolnica na Kubi, snimio je video koji najbolje svedoči koli su jezivi uslovi u toj ustanovi, a ubrzo je snimak postao viralan širom sveta.

Navodno, video je snimljen u jednoj od najboljih kubanskih bolnica i prikazuje pacijenta kako leži na krevetu sa, kako se čini, crvima unutar dušeka.

Dobra vest je da je poseta bolnici na Kubi uvek besplatna, iako ne postoji garancija da ćete izvući živu glavu iz posete bolnici zbog široko rasprostranjenih nehigijenskih uslova i nedostatka lekova.

Građani Kube svakodnevno protestuju na ulicama gradova zbog nedostatka objektivnog izveštavanja i manjka informacija o korona virusu. Jedan od zahteva koji navode je poboljšanje uslova u bolnicama širom zemlje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Εξοκουστοντήγαν

    1. septembar 2020 | 17:20

    И они би да им дође демократија. А кад им дође, ни црвљиве душеке, а ни болнице неће имати.

  • ČUKAM

    1. septembar 2020 | 17:41

    Neki amerofil izmislio ovu bljuvotinu. Kao prvo testiranje od korone se ne vrši na odelenjima bolnica gde leže pacijenti, drugo na dušeku nema čaršava a osoba koja leži nije u pidžami.

  • PETAR 1

    1. septembar 2020 | 17:45

    Opet laz od zapadnih diktatora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA