Sa drugom bila na žurki, ujutru shvatila da je silovana: Iživljavali se dok je bila bez svesti

Nesrećnu devojčicu silovala čak osmorica muškaraca i snimala zločin

  • 6
Carlos Vasquez, Malcom Baptista, Jose Vargas, Luis Luna, Erving Keith Colon, Richard Chester, Carlos Chicon, and Luis Cabrera Foto: Police

Protiv osmorice muškaraca sa Roud Ajlenda biće podignuta optužnica za silovanje šesnastogodišnje devojčice dok je u besvesnom stanju i čitav zločin snimali.

Stravičan slučaj nasilja dogodio se u decembru prošle godine, međutim, sve do juna nisu bili poznati počinioci. Oni su uhapšeni tek kada je majka žrtve na Fejsbuku ugledala video na kom se vidi kako se više muškaraca seksualno iživljava nad njenom ćerkom, dok ona na krevetu leži bez svesti. Ona je odmah snimak predala policiji, koja je uspela da identifikuje i privede nasilnike.

Devojčica je jutro nakon zločina prijavila silovanje. Ona je policiji rekla da se 20. decembra probudila u stanu sa snažnim bolom među nogama i sa posekotinama na butinama. Devojčica je rekla kako je poslednje čega se seća trenutak kada gola stoji u kadi, dok je oko nje 15 muškaraca koji je fotografišu i smeju se, a potom odnose u spavaću sobu. Tada je izgubila svest.

Ona je rekla da je sa dvojicom prijatelja otišla na žurku i da je tamo upoznala još neke momke, koji su je kasnije i napastvovali. Znala je samo njihova prva imena... Tako da policije nije mogla da ih pronađe.

Međutim, u junu je masovno krenuo Facebookom da kruži snimak na kom se vidi kako je mladići siluju dok je bez svesti. Na snimak je naletela i njena majka, koja je šokirana sve odmah odnela policiji.

- Snimak je bio i više nego dovoljan da se pronađu počinioci. Bilo je bolno gledati sve to... Svaka čast inspektorima koji su ih pronašli i priveli - rekao je policijski narednik David Lapatin.

Laptin je rekao da je privedeno sedam osoba, dok se za osmim osumnjičenim i dalje traga.

- Osumnjičeni Karlos Vaskez (19) i dalje je u bekstvu, za njim se traga zbog sumnje da je planirao seksualni napad nad maloletnom osobom koja je bila mentalno i fizinčki onesposobljena - rekao je Lapatin.

Devojčica se, kako su naveli u policiji, oporavila od napada i bezbedna je.

Video: Italijani silovali pijanu Britanku, pa čestitali jedan drugom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CH

    2. septembar 2020 | 20:09

    El se samo meni cini da nema belaca na slici?

  • Putin R.S

    2. septembar 2020 | 21:30

    Ma bas niko ne lici na zlotvora, naprotiv bas izgledaju onako "fini" momci.

  • .

    3. septembar 2020 | 01:11

    Nesrecna devojcica, sigurno su joj dali drogu za silovanje. Siledzije zatvoriti i baciti kljuc.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA