≫ 

Uhapšeni mučitelji: Devojčicu (7) držali šest meseci u kavezu, imala je samo 14 kilograma

Pola godine dete držali zaključano u podrumu, u kavezu

  • 2
Lillian Cottrell, Derek Mayle Foto: Stark County Sheriff's Office

Par iz Ohaja uhapšen je zbog sumnje da je mesecima zlostavljao sedmogodišnje dete, koje su držali u kavezu za pse, zaključno u podrumu.

Lilijan Kotrel (29) i Derek Mejl (30) uhapšeni su u utorak nakon što je prikupljeno dovoljno dokaza da su dete više od šest meseci zlostavljali i držali u uslovima nedostojnim čoveka.

Nesrećna devojčica imala je samo 14 kilograma u trenutku kada je pronađena, a ustanovljeno je da je od 1. januara do 30. jula 2019. godine trpela stravičnu torturu.

Kako navode američki mediji, devojčica je u krvnom srodstvu sa osumnjičenom Lilijan, a prilikom pretresa doma, policija je pronašla više dece u kući, ali samo je sedmogodišnjakinja bila zlostavljana.

Sva deca su smeštena u sigurne kuće, a devojčica koja je zlostavljana predata je na staranje članu porodice koji sada dobro brine o njoj.

Ovaj slučaj je otkriven samo dva meseca nakon što je policija u Tenesiju pronašla dečaka starog svega 18 meseci u prljavom kavezu za pse u njegovom domu nedaleko od Nešvila. Maleni kavez u kom je majka čuvala dečaka bilo je pun fekalija, a u sobi gde je majka držala kavez čuvala je zmije, miševe, zečeve i kokoške.

Majka i još dva člana porodice su uhapšena i čeka se na njihovo suđenje. Na teret im se stavlja više krivičnih dela.

Video: Otac i majka silovali decu, baba ih terala da nastave sa mučenjem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA