≫ 

Prijavili ženu da nosi "torbu koja se pomera": Policija unutra pronašla novorođenče

Policija pokušava da otkrije zašto je majka svoju novorođenu bebu strpala u putnu torbu, pošto im njeno opravdanje "ne pije vodu"

  • 0
Ukrajina, beba Foto: Police of Ukraine
Ukrajina, beba Foto: Police of Ukraine

Građani Kijeva prijavili su policiji da gradom šeta žena koja nosi torbu u kojoj nešto cvili i pomera se. Policajce je upozorila devojčica koja im je u sredu oko 16 časova pokazala u pravcu žene koja je šetala bulevarom sa putnom torbom u ruci govoreći da misli da "teta unutra nosi bebu".

Policajci su krenuli u proveru, a kada su zaustavili ženu i otvorili torbu ostali su u šoku - u njoj je zaista bila beba, i to stara tek sedam dana.

Kako je policija istakla u saopštenju žena je pokušala da pobegne, zbog čega je odmah uhapšena.

- Na lice mesta je odmah stigla Hitna pomoć koja je pregledala bebu i ustanovila da je zdrava i u stabilnom stanju - saopštili su iz policije.

Ubrzo se ispostavilo da je žena bebina majka, koja je počela agresivno da se ponaša.

- Majka je ispričala da se porodila pre 7 dana i to van bolnice i da je bila prinuđena da iz Odese dođe u Kijev u potrazi za poslom - saopštili su iz policije.

Dečak je, kako je ustanovljeno, rođeno samo nedelju dana pre termina i u pitanju je zdrava beba. Ali je iz predostrožnosti zadržan u bolnici. Majci je zabranjen kontakt, a policija pokušava da stupi u kontakt sa nekim od članova rodbine kako bi neko preuzeo brigu o detetu.

Video: Oteta beba iz porodilišta. Policija je brzo vratila u naručije svoje majke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA