≫ 

Glava klonula Luki, pa Sofiji i ostalima: Majka otrovala decu za doručkom, jezivi detalji iz Nemačke

Majka ubila petoro dece, pa otišla u školu po najstarijeg sina i pred njim se bacila pod voz

  • 8

Osmogodišnjeg Luku, njegovog dve godine mlađeg brata Tima, trogodišnju Sofiju, Leni staru svega dve godine i Melinu koja je tek trebalo da proslavi prvi rođendan, mučki je ubila njihova majka Kristijana N.

Stravičan zločin dogodio se u četvrtak u nemačkom gradu Solingenu, za vreme doručka, dok je njihov najstari brat Marsela (11), za kojeg se prvo pričalo da je prisustvovao zločinu, bio u školi.

Kristijana je, kako se veruje, decu drogirala sedativima i tako ih sve ugušila... Krenula je od Luke, sve do Meline... Kada je i poslednjem detetu klonula glava, otišla je i Marsela pokupila iz škole, govoreći da se u porodici dogodio smrtan slučaj. Mališan nije ni slutio šta se dogodilo, a onda mu je majka navodno ispričala da su mu braća i sestre mrtvi...

Kristijana je tada Marsela spakovala na voz. Kada su prilazili Dizeldorfu svojoj majci je poslala poruku: "Baba, zovi policiju, sva deca su mrtva", a potom se bacila na šine. Nem od bola i šoka, mališan je pronašao put do bakine kuće, koja je do tad već obavestila policiju.

Dok je pešačio ka bakinoj kući, Marsel je telefonom pozvao svoju drugaricu i drhtavim glasom rekao da su mu sestre i braća mrtvi. Izvori koji su čuli snimke tvrde za nemačke medije da je Marsel pominjao da su poginuli u saobraćajnoj nesreći, a tek onda da su se podavili...

- Hteo sam samo da ti javim da me više nećeš videti jer su mi braća i sestre mrtvi - rekao je mališan u poruci.

Luka mu je bio rođeni brat, dok je ostalu decu Kristijana dobila iz veze sa drugim čovekom.

- Dečak je verovatno živ samo zato što je tog jutra bio u školi - uveren je inspektor Majerhofer, koji rukovodi istragom.

On ističe da dokazi tek treba da pruže odgovor na ključno pitanje - zašto je majka ovo uradila?

Policija je uletela u stan u 13:45 časova, samo 15 minuta nakon što se Kristijana bacila pod voz. Nju su lekari Hitne pomoći transportovali u bolnicu, gde se i dalje bore za njen život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Juca

    5. septembar 2020 | 00:29

    Neka mi Bog oprosti, ali nekim zenama i muskarcima treba zabraniti da imaju porod, na medicinski nacin, kada citam ovakve tekstove, bilo da je kod nas ili u svetu, sve vise sam tog misljenja. Koliko ima takvih zena da li su psihicki poremecene, neprosvecene, koje samo radjaju jer stupaju odnose s kim stignu i onda trudnoca, niti zele tu decu, niti imaju majcinski instikt, i muskarci isto. Sumanuto bez razuma radjaju tu jadnu decu i onda ili ih ostave u najboljem slucaju ili deca budu zapostavljena ili urade ovakvu strasnu stvar. Surovo, ali jedini nacin da se sprece ovakve tragedije.

  • Gačićeva

    4. septembar 2020 | 22:09

    😢😢

  • Mišo

    5. septembar 2020 | 08:01

    Bože gde će joj duša grešnoj grehota žao mi dece

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA