≫ 

Pali članovi narko-grupe: Dovlačili kokain iz Kolumbije u Evropu, drogu krili u presama i mašinama

Privedeni su državljani Kolumbije, Španije i Ekvadora, a otkriveno je da su planirali novu pošiljku ka Evropi i to preko aerodroma Bilbao

  • 0

Španska policija razbila je kriminalnu bandu koja je pokušavala da iz Kolumbije u Evropu doturi velike količine droge i to preko Barselone.

Uhapšene su četiri osobe, koje se sumnjiče da su u martu uspeli do Barselone da doture više od 120 kilograma kokaina vrhunskog kvaliteta u duplom dnu industrijskih mašina i presa. Srećom, ova droga je pronađena i zaplenjena.

Privedeni su državljani Kolumbije, Španije i Ekvadora, a otkriveno je da su planirali novu pošiljku ka Evropi i to preko aerodroma Bilbao.

Pre samo nekoliko meseci, uhapšeno je više članova iste kriminalne grupe, koji su u Madridu iznajmili kuću i renovirali je tako što su postavljali debelu izolaciju, kako se ne bi čulo dok unutra razvaljuju mašine i prese i iz njih izvlače kokain.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA