≫ 

Bebi ulje, vlažne maramice i ogledala: Ovo je Lolita, Epstajnov avion greha u kom je leteo i Klinton

U avionu, koji je bio u upotrebi pre samo četiri godine, i dalje su brojni predmeti njegovog ozloglašenog bivšeg vlasnika

  • 0
Džefri Epstajn Foto: Tanjug/AP

Nekada luksuzni, privatni avion osuđenog pedofila Džefrija Epstajna u kojem su se vozili milijarderi i VIP ličnosti, uključujući i bivšeg američkog predsednika, princa i holivudske zvezde, sada je napušten i propada na pisti u Džordžiji. Na fotografijama se vide i brojni jezivi delovi letelice, koji ukazuju na zlodela njenog nekadašnjeg stanara - bebi ulje, krevet sa fiokama u kojima je dodatna posteljina, ogledala na zidovima...

Britanski Daily Mail objavio je ekskluzivne fotografije Boinga 727, poznatog kao "Lolita ekspres", privatnog aviona pedofila milijardera Džefrija Epstajna, koji je umro u zatvoru u Njujorku dok je čekao suđenje za trgovinu belim robljem.

Na fotografijama se vidi Lolita u jako lošem stanju, parkirana pored piste u Džordžiji, a čije skladištenje košta hiljade dolara.

Takođe se vidi kako je buđ zahvatila unutrašnjost aviona: nekada plišani enterijer, tepihe, jastuke i ćebad sada su prekriveni njome.

Međutim, na fotografijama se vide i brojni jezivi detalji koji upućuju na njegovog ozloglašenog bivšeg stanara, uključujući crveni kauč, zidove sa ogledalima, maramice sa monogramom i bočicu bebi losiona u kupatilu obloženom drvetom.

Obični predmeti, uključujući posteljinu, toaletni papir, flaše sa vodom i instant kafu, takođe podsećaju da je avion - koji je sada jako korodiran i gotovo bezvredan - bio u redovnoj upotrebi pre samo četiri godine.

Na fotografijama se vidi i krevet sa fiokama, u kojima je dodatna posteljina.

Avion, napravljen 1969. godine, u vreme kada je bio u punom sjaju, prevozio je istaknute goste na egzotične lokacije širom sveta, uključujući bivšeg predsednika SAD Bila Klintona, britanskog princa Džefrija Epstajna i glumca Kevina Spejsija.

Bil Klinton, Ghislaine Maxwell Foto: Profimedia

Međutim, savezni tužioci kažu da je Epstajn koristio avion za prevoženje žrtava seksualne trgovine, uglavnom maloletnica, od jedne do druge svoje vile u Njujorku, Novom Meksiku, Parizu,

Američkim Devičanskim ostrvima i Palm Biču, gde je pedofil posedovao vilu na obali.

Svoj poslednji let Lolita espres obavila je 11. jula 2016. godine od aerodroma u Palm Biču do Džordžije.

Otada je avion napušten i parkiran u blizini hangara za održavanje, dok ga rđa polako proždire, a mesečno skladištenje košta oko 1.000 dolara.

Video: Ovo je privatno ostrvo Džefrija Epstajna na kome je seksualno zlostavljao maloletnice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA