Ubila dete, digla ruku na sebe, pa pozvala hitnu: Majka prevezena u bolnicu, za dete nije bilo spasa

Osmogodišnja devojčica pronađena je mrtva u stanu, majka hitno prevezena u bolnicu u Salcburgu

  • 0
Solingen Zolingen Nemačka ubistvo deca mama Foto: Tanjug/AP

Lekari u Salcburgu bore se za život žene (42) koja je sinoć pokušala sebi da oduzme život nakon što je ubila svoju osmogodišnju ćerku.

Kako prenose austrijski mediji, žena je sinoć pozvala Hitnu pomoć i rekla im da je pokušala sebi da oduzme život. Po dolasku na lice mesta, lekari su zatekli ženu bez svesti i devojčicu koja ne daje znakove života.

Sumnja se da je majka najverovatnije udavila ćerku, a potom je pokušala sebi da oduzme život, ali se u poslednjem trenutku predomislila.

Policija i dalje pokušava da ustanovi šta se tačno sinoć dogodilo u stanu u kom su majka i ćerka živele, kao i kako je devojčica tačno stradala. Mediji navode da je majka imala telesne povrede, ali se ne navodi kako je sebi pokušala da oduzme život. Ona će, ukoliko lekari uspeju da stabilizuju njeno stanje, biti saslušana i sprovedena u pritvor.

- Ne možemo trenutno da otkrivamo više detalja o ovom slučaju. Telo deteta je poslato na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti - saopštili su iz policije.

Podsetimo, prošle sedmice je čitavu Evropu potresla vest o ubistvu petoro mališana u Nemačkoj. Mališane starosti od jedne do osam godina ubila je majka, koja je potom sebi pokušala da oduzme život tako što se bacila pod voz.

Video: Potresne scene ispred zgrade strave: Komšije ostavile igračke za ubijenu decu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA