≫ 

Prolaznici čuli plač pa iz odvodnog kanala izvukli novorođenče: Čudo pomoglo ovoj dušici

Devojčica se oseća dobro i srećom se nije udavila nakon što ju je majka odmah posle porođaja bacila u kanal

  • 1

Ovo je potresan trenutak kada je devojčica pronađena napuštena u prljavom kanalu u Maleziji. Plač novorođenčeta čuo je dečak dok je prolazio pored blatnjavog odvoda zaraslog u korov. Uplašeni dečko potrčao je da pozove oca, koji je bio u njihovoj kući, oko 50 metara od mesta gde je beba otkrivena. Našli su devojčicu umotanu u narandžastu plastičnu kesu koja se trudila da diše unutar plastike.

Srećom, dojenče je bilo okrenuto prema gore kada ga je majka bacila, tako da se nije utopilo u prljavoj vodi. Komšije su pomogle u čišćenju bebe i zamotale je u krpu pre nego što su pozvale policiju i hitnu pomoć. Bebi je i dalje bila pričvršćena pupčana vrpca, što sugeriše da je rođena samo nekoliko sati pre nego što je napuštena. 

Bolničari su je prebacili u obližnju bolnicu gde su lekari pružili prvu pomoć i zdravstveni pregled. Šef policije u gradu Tangkak rekao je da sada traže roditelje neidentifikovane bebe.

Video: Petogodišnjaka majka ostavila da je čeka na klupi, više se nikad nije vratila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neostvarena mama

    10. septembar 2020 | 21:10

    Boze dragi molim te daj decu ljudima koji ih toliko zele i sve bi dali da se ostvare u najlepsoj i najvrednijoj ulozi zivota,to je biti roditelj!!! A detetu od ❤zelim svu srecu ovog sveta❤❤❤

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA