≫ 

Porodica doživela horor dok je bežala od požara: Beba (1) poginula, roditelji u kritičnom stanju

Majka je pretrpela opekotine na 50 posto tela, a otac nešto manje, mada su oboje u kritičnom stanju

  • 0
Jacob, Jamie Hyland Foto: GoFundMe

Jednogodišnji dečak je poginuo, a njegovi roditelji pretrpeli su opasne opekotine dok je porodica bežala od šumskog požara u Vašingtonu, prenose vlasti.

Izgoreli i napušteni porodični kamion pronađen je u utorak popodne, a spasilački tim locirao je tatu Džejka i mamu Džejmi, koja je bila trudna, sledećeg jutra duž obale reke Kolumbija, preneo je Njujork post.

Njihov sin bio je mrtav.

Porodica iz Sijetla bila je na svom imanju u ruralnom Okanoganu tokom vikenda, kada ih je požar uhvatio oko ponoći u nedelju, prema podacima na stranici GoFundMe.

U postu koji je objavila porodica piše da je Džejmi (26) doživela opekotine na 50 posto svog tela i morala je da se podvrgne operaciji ruku. Džejk (31) ima opekotine do 25 posto svog tela i takođe mu je potrebna operacija.

Oboje su u kritičnom stanju u ovom trenutku, dodala je porodica.

Šumski požari izbili su širom zapadne obale, uključujući Kaliforniju i Oregon, uništivši čitave gradove i primoravši na evakuaciju stotine hiljada stanovnika.

Do srede uveče potvrđena je smrt najmanje šest ljudi, ali zvaničnici upozoravaju da će broj umrlih verovatno porasti narednih dana.

Video: Ponovo izbio razarajući požar u Bejrutu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA