≫ 

Grenel kritikovao CNN: Zašto na naslovnoj nema da je Tramp nominovan za Nobelovu nagradu za mir?

Grenel je ranije danas pozdravio drugu nominaciju Trampa za Nobelovu nagradu za mir

  • 5
Richard Grenell, Ricard Grenel Foto: Tanjug/AP

Specijani izaslanik Bele kuće za pregovore Beograda i Prištine Ričard Grenel kritikovao je večeras američki CNN jer na naslovnoj strani nije objavio da je predsednik SAD Donald Tramp nominovan za Nobelovu nagradu za mir zbog sporazuma Beograda i Prištine.

- Nominacija Donalda Trampa za Nobelovu nagradu za mir za sporazum Kosova i Srbije nije na naslovnoj strani CNN-a. Ali zato imaju najbolje glave za tuš 2020 - naveo je Grenel na Tviteru i objavio "skrinšot" na kojem se vidi da je CNN objavio vest o tuševima.

On je zaključio da CNN nije novinska kuća, već interesna grupa.

Grenel je ranije danas pozdravio drugu nominaciju Trampa za Nobelovu nagradu za mir, a ovaj put su za tu prestižnu nagradu nominivani i Beograd i Priština.

Grenel je na tviter nalogu podelio pismo člana švedskog parlamenta Magnusa Jakobsena, koji je pokrenuo inicijativu za dodelu Nobelove nagrade za mir potpisnicima vašingtonskog sporazuma.

Video: Tramp: Nisam bio u bunkeru, agenti su me sklonili u Ovalnu sobu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MM

    12. septembar 2020 | 03:35

    Da,da, ali da demokrati najave rat na neku zemlju koja nema odbrane, to bi bilo na svim demokratskim midijama sigurno i najavili bi koliko su u pravu jer taj narod zasluzuje. I to se zove zurnalizam.

  • TIHI

    12. septembar 2020 | 02:31

    Kakav Tramp mir i Nobelova nagrada, nije mir otudjivat dio Srbije, pljackat rudnik zlata. srebra i ostalih ruda u rudniku Trepca. Uvaljivat ukapani Plin Srbiji i drugim zemljama koji je mnogo skuplji od Ruskog.

  • nikolas

    12. septembar 2020 | 00:15

    SNN JE U VLASNISTVU DEMOKRATA KOJI SU PROTIV TRAMPA KOJI NERATUJE A SNN NEMOZE DA PRENOSI DIREKTNO SA RATUSTA DOGADJAJE!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA