≫ 

Pretužne fotografije iz Amerike: Životinje pretrpele velike opekotine, vatra i dalje hara

U zapadnim američkim državama zabeleženo je više od 100 požara na preko 1,9 miliona hektara, a najteže pogođene su Kalifornija, Oregon i Vašington

  • 8
Životinje požar SAD Foto: Tanjug/AP

Najmanje 28 ljudi poginulo je u požarima koji besne u zapadnim američkim državama, a razmere katastrofe pokazuju i fotografije koje svakog dana dolaze iz SAD.

Osim ljudskih žrtava, i uništavanja objekata, stradale su i brojne životinje, a na brojnim fotografijama zabeleženo je kako su kućni ljubimci pretrpeli brojne opekotine.

Najveći broj ljudskih žrtava zabeležen je u Kaliforniji, gde je u požarima preminulo 19 osoba. Najviše žrtava prijavljeno je u poslednjih nekoliko dana, prenosi novinska agencija TAS.

U zapadnim američkim državama zabeleženo je više od 100 požara na preko 1,9 miliona hektara, a najteže pogođene su Kalifornija, Oregon i Vašington.

Portparol Bele kuće Džud Dir rekao je da će predsednik Donald Tramp otputovati sutra u Kaliforniju, kako bi od lokalnih zvaničnika dobio izveštaje o trenutnoj situaciji.

Video: Neverovatan snimak spasavanja koale od požara: Žena skinula odeću i krenula u vatru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikolas

    13. septembar 2020 | 18:04

    JAKO MI JE ZAO ZIVOTINJA!!!

  • .

    13. septembar 2020 | 18:41

    Jadne zivotinje....

  • Мјау

    13. septembar 2020 | 18:50

    Јадне животиње, ни криве ни дужне. Људска колатерална штета...😔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA