• 10

Apokalipsa u Rusiji: Ptice padaju sa neba, neki sumnjaju na 5G, a neki na "novi Černobilj"

, Telegraf

Građani Balakova, koji se nalazi oko 1.000 kilometara južno od Moskve, prijavili su da su videli na desetine mrtvih ptica na ulicama, a onda se u komentarima šire i razne teorije o tome šta je uzrok pomora

  • 10

Prizor iz ruskog grada Balakovo zaplašio je mnoge s obzirom na to da se u tom mestu nalazi velika nuklearna elektrana. Naime, na društvenim mrežama pojavili su se snimci i fotografije kako se na ulicama nalaze mrtve ptice.

Građani Balakova, koji se nalazi oko 1.000 kilometara južno od Moskve, prijavili su da su videli na desetine mrtvih ptica na ulicama, a onda se u komentarima šire i razne teorije o tome šta je uzrok pomora.

Neki pišu o prirodnim fenomenima kao što su jaki vetrovi ili slučajan sudar dva jata. Drugi pišu o požarima, emisiji štetnih gasova, pa čak i 5G mreži, čak iako je zvanično i dalje nema u Rusiji.

- Na početku serie "Černobilj" sve price su umrle - jedan je od komentara koji je prikupio najviše reakcija.

Veterinarski centar Saratov trenutno ispituje incident, a neki sugerišu da bi pomor mogao da ima veze sa pričjim gripom.

Ipak, ne veruju svi stanovnici grada lokalnim ekspertima.

- Trebalo bi da nazovemo specijaliste iz Moskve, gde ide najbolje osoblje i zarađuje brdo para - navodi se na mrežama.

Video: Sablasni snimci iz spaljenog Černobilja pokazuju da je ovaj grad zauvek utihnuo

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ,

    U vazduhu nešto postoji sve nas vole glava,a ptice,golubovi,vrane,pa čak i Last koje treba da se sele u toplije krajeve padaju propast živa.

  • Zile

    Ne znam sta je u pitanju ali pre 2. Nedelje i meni i zeni nije bilo dobro.Cujem i da je neko zavrsio na hitnoj.Komsije se zalile.Znaci nesto ispituju na nama.Neke radio talase,5G mrezu ili ko zna sta.Samo jednog dana svi popadamo u nesvest ili nas boli glava iz neobjasnjivih razloga.

  • Kkkk

    I U VRANJU SU PADALE MRTVE PTICE ZA VREME BOMBARDOVANJA 1999. !!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima