Avion pun droge pao u Gvatemali: Mlaznjak ukraden u Meksiku, "natovaren" u Venecueli

Na mestu gde se avion srušio pronađena su četiri tela, koja još nisu identifikovana, a u izgoreloj olupini mlaznjaka nalazili su se droga i oružje

  • 0
Mlazni avion, Hawker Foto: Pixabay

Grupa lopova ukrala je jedan poslovni mlazni avion u Meksiku i njime odletela u Venecuelu, u kojoj je najverovatnije u letelicu utovarila drogu, da bi se zatim zaputila ka Gvatemali, gde se avion srušio iz nepoznatih razloga.

Kako navodi AP, na mestu gde se avion srušio istražni organi u Gvatemali pronašli su četiri tela, koja još nisu identifikovana, a u izgoreloj olupini mlaznjaka nalazili su se droga i oružje.

Avion "BAE 125 Hoker 800" ukraden je u utorak iz jednog privatnog hangara na aerodromu u meksičkom gradu Kuernavaka, sa kojeg su počinioci poleteli bez odobrenja.

Pre ulaska u Gvatemalu, avion je nakratko sleteo u Venecueli, poznatoj kao čvorište za krijumčarenje kokaina, a uzrok njegovog pada u Gvatemali, do kojeg je došlo u sredu, za sada nije utvrđen.

Video: Ovde se srušio avion u Karačiju: Erbas A320 pao je u blizini aerodroma

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA