Akcija kao u filmovima: 100 policajaca uleće u luksuznu vilu, iznose milione, pohapšeni krimosi

* Imanje čuvali psi * U ilegalnu kockarnicu moglo da se uđe samo na poziv * Policija zaplenila više od milion evra u kešu * U vili pronađeno i oružje

  • 1

U neverovatnoj policijskoj akciji u Kanadi uhapšeno je najmanje 30 osoba, a više od milion dolara u kešu i kockarski aparati zaplenjeni su u luksuznoj vili nadomak Toronta. Više od 100 policajaca upalo je u vilu vrednu na desetine miliona dolara, koja je pretvorena u ilegalnu kockarnicu.

Ova akcija regionalne policije Jorka izvedena je još u julu, ali tek sada su isplivale informacije o njoj, kao i spektakularni snimci akcije koja je ličila scene iz filmova o Džejmsu Bondu.

Vila u Markamu slovila je za "VIP ilegalni kockarski salon". Unutra se moglo ući samo po pozivu, a pojedinačne opklade iznosile su i do 20.000 dolara. Nije tačno poznato kada je pokrenuta, ali se veruje da je "procvetala" u vreme pandemije. Sve vredno što se nalazilo iza kapija vile čuvali su nemački ovčari koji su neprestano čuvali plac od dva hektara.

Za klopu kavijar i ajkulino peraje

Policija je upala na imanje 23. jula. Unutra su pronašli više od milion dolara u kešu, alkohol vredan skoro 2 miliona dolara, 11 komada oružja, brojnu municiju, ali i slot mašine, poker aparate i druge "kockarske rekvizite". Uhapšeno je više od 30 osoba...

Kakav luksuz i bahanalije su se odvijale iza vrate ove vile najbolje govori podatak da su gosti služeni isključivo hranom koja se pravila u samoj vili. Služio se kavijar, a kuvar je spremao i peraja od ajkule koja su ilegalna.

Svašta se događalo iza zatvorenih vrata

Policija sumnja da su unutra organizovane i orgije, ali za to trebnutno nema dokaza. Veruje se da su devojke tu silom dovođene i primoravane na seks.

- Ovo ilegalno kockanje sa visokim ulozima takođe dovodi do nasilja sa oružjem, oružanih pljački, otmica, iznuda i drugih ozbiljnih nasilnih prestupa u Kanadi. Nastavićemo da ciljamo organizovani kriminal u regiji Jork i koristićemo sve alate koji nam stoje na raspolaganju, uključujući forenzičko računovodstvo, kako bismo osigurali da ovi kriminalci odgovaraju - poručio je on.

Ovoj operaciji policije nazvanoj "Kraj igre" prethodile su racije na ilegalnim lokacijama za kockanje u pomenutom regionu, tokom kojih je uhapšeno nekoliko desetina ljudi, a podignuto 70 optužica protiv 33 osobe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silvija

    2. oktobar 2020 | 16:56

    Pustite ga nekoliko dana da se otrezni i naspavaKakva blamaza za sebe i familijuOn reper ,jadni reper kada samo uz drogu peva i svira

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA